Dima Trofim lanseaza primul sau videoclip, “Cersesc iubire”

Dima Trofim lanseaza primul sau videoclip, “Cersesc iubire”
Dima Trofim lanseaza primul sau videoclip, “Cersesc iubire”

Dima Trofim, cantaretul care a devenit cunoscut tinerilor din Romania odata cu trupa LaLa Band, lanseaza primul videoclip din cariera solo, pentru piesa “Cersesc iubire”, compusa de Radu Sirbu & Sianna si produsa de Rassada Music.

 

“La invitatia lui Radu am ajuns la studio, am ascultat piesa si mi-a placut mult din prima.  Am tras rapid ghidul vocal, ca sa ne dam seama cum suna si daca este potrivita pentru vocea mea si asa a ramas. Desi piesa a mai fost inregistrata cu alte doua mari voci din industria muzicala romaneasca, mie mi s-a potrivit ca o manusa, asa ca pot spune ca piesa m-a ales pe mine”, a spus Dima.
Filmarile pentru videoclipul piesei “Cersesc iubire” au avut loc in incinta unuia dintre cele mai generoase spatii din Bucuresti, Press House Ballroom, iar regia  a fost semnata de Mariana Marinescu si Ana Sirbu, alaturi de directorul de imagine Maxim Chisnicean.
Invitata speciala si cea care a jucat rolul femeii fatale in aceasta poveste a fost Iulia Vantur, care a stralucit pe platourile de filmare.
Intr-o rochie rosie semnata Cristina Savulescu, Iulia si-a intrat rapid in rol, ispitindu-l si seducandu-l  pe interpret.
Alaturi de Dima Trofim si Iulia Vantur, in videoclip si-a mai facut aparitia si producatorul proiectului, Radu Sirbu, fost membru al trupei de succes O-zone.
“‘Cersesc Iubire’ este una dintre cele mai frumoase piese in limba romana la care am avut onoarea sa particip ca producator si compozitor, nu numai pentru ca este o piesa cu un mesaj puternic, dar si deoarece Dima a putut sa transmita, dincolo de cuvinte, si foarta multa emotie.
A fost o colaborare interesanta, este  un artist complet, cu un potential enorm, atat ca interpret cat si ca actor, lucruri pe care le-a demonstrat cu usurinta la filmari, unde ne-a uimit pe toti cu prestatia sa. O sa mai urmeze cu siguranta alte colaborari pentru ca avem planuri mari si suntem pe aceeasi lungime de unda”, a spus Radu Sirbu.
Daca de tinutele Iuliei Vantur s-a ocupat Cristina Savulescu, de imaginea artistului si a producatorului sau s-au ocupat cei de la Holy Fashion.
De machiaj a fost responsabila Paulina Buldumea, iar coafurile au fost realizate de Dorina Bulgaru.
XHdiVjGLTZk

La invitatia lui Radu am ajuns la studio, am ascultat piesa si mi-a placut mult din prima.  Am tras rapid ghidul vocal, ca sa ne dam seama cum suna si daca este potrivita pentru vocea mea si asa a ramas. Desi piesa a mai fost inregistrata cu alte doua mari voci din industria muzicala romaneasca, mie mi s-a potrivit ca o manusa, asa ca pot spune ca piesa m-a ales pe mine ”, a

spus Dima.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Filmarile pentru videoclipul piesei “Cersesc iubire” au avut loc in incinta unuia dintre cele mai generoase spatii din Bucuresti, Press House Ballroom, iar regia  a fost semnata de Mariana Marinescu si Ana Sirbu, alaturi de directorul de imagine Maxim Chisnicean. Invitata speciala si cea care a jucat rolul femeii fatale in aceasta poveste a fost Iulia Vantur, care a stralucit pe platourile de filmare.

Intr-o rochie rosie semnata Cristina Savulescu, Iulia si-a intrat rapid in rol, ispitindu-l si seducandu-l  pe interpret.Alaturi de Dima Trofim si Iulia Vantur, in videoclip si-a mai facut aparitia si producatorul proiectului, Radu Sirbu, fost membru al trupei de succes O-zone.

‘Cersesc Iubire’ este una dintre cele mai frumoase piese in limba romana la care am avut onoarea sa particip ca producator si compozitor, nu numai pentru ca este o piesa cu un mesaj puternic, dar si deoarece Dima a putut sa transmita, dincolo de cuvinte, si foarta multa emotie.
A fost o colaborare interesanta, este  un artist complet, cu un potential enorm, atat ca interpret cat si ca actor, lucruri pe care le-a demonstrat cu usurinta la filmari, unde ne-a uimit pe toti cu prestatia sa. O sa mai urmeze cu siguranta alte colaborari pentru ca avem planuri mari si suntem pe aceeasi lungime de unda
”, a spus Radu Sirbu. 

Daca de tinutele Iuliei Vantur s-a ocupat Cristina Savulescu, de imaginea artistului si a producatorului sau s-au ocupat cei de la Holy Fashion. De machiaj a fost responsabila Paulina Buldumea, iar coafurile au fost realizate de Dorina Bulgaru. 

Citește și: Giuly, ceartă aprigă cu Bianca: "Ești falsă!" Robert intervine și o pune la punct pe iubita lui. Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii marți, 24 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: "Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică- stirilekanald.ro

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Giulia Nahmany își dezvăluie rețeta de biscuiți dietetici: „În doar 10 minute sunt gata de savurat!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Unde va fi înmormântat actorul Liviu Crăciun din „Liceeni”

Rețeta de ciorbă de burtă a Gabrielei Cristea: „Miroase foarte bine.”

Povestea impresionantă a meșterului cioplitor care dă viață lemnului! Tradiția și credința se împletesc în atelierul sculptorului Ion Rodoș 

"A dat o supărare mare și jale peste noi" Bunica lui Florin, tânărul de nici 25 de ani mort printre străini, în urma unui accident stupid, își urlă durerea


Cookies