Aceasta salata colorata se prepara in mai putin de cinci minute si contine arome savuroase.
Timp de pregatire: 20 de minute
Timp de gatire: 5 minute
Grad de dificultate: Usor
Portii: 2
Calorii per portie: 489
Ingrediente
300g de sfecla rosie
50g de merisoare uscata
250g de leguminoase gatite: bulgur, linte si orz
1 lingura de otet balsamic
1 lingura de ulei de masline extra virgin
25g
1 mana de rucola
Mod de preparare
1. Gateste sfecla la abur sau la tigaie. Pune baconul intr-o tigaie non-aderenta si coace-l pana cand devine crocant.
2. Usuca sfecla si tai-o in bucati. Pune-o intr-un vas mare, adayga merisoarele, apoi adauga leguminoasele gatite.
3. Pune otetul balsamic si uleiul de masline. Adauga baconul si rucola, apoi amesteca bine.
Sursa: bbcgoodfood.com
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro