Ai cearcane ? Uite ce poti face ca sa scapi de ele

Ai cearcane ? Uite ce poti face ca sa scapi de ele
Ai cearcane ? Uite ce poti face ca sa scapi de ele

Cearcanele sunt foarte inestetice si suparatoare, tocmai de aceea trebuie sa faci ceva care sa le corectezi.

"Pielea este cel mai mare organ si partea cea mai importanta a corpului nostru, de aceea este important sa avem grija de ea. Pielea din jurul ochilor, in special, este foarte subtire si delicata si este una dintre zonele cele mai expresive ale fetei”, a spus Samantha Preston, expert Lloydspharmacy.

Zonele sensibile din jurul ochilor pot suferi anumite imperfectiuni cum ar fi ridurile, pungile sau cearcanele, dar important este sa stii ca exista solutii pentru diminuarea acestor probleme si ca  poti sa iti ajuti pielea sa aiba un aspect sanatos, tineresc si proaspat.



Iata sfaturile de top ale Samanthei Preston, pentru o piele sanatoasa:

Bea multa apa – stabileste-ti ca obiectiv sa bei 2-3 litri de lichid pe zi, pentru a asigura penetrarea in piele. Alcoolul este un factor de deshidratare puternic, asigura-te ca te vei rehidrata in mod adecvat pentru ca pielea ta sa nu aiba de suferit.

Renunta la fumat- fumatul poate provoca riduri prin ingustarea vaselor de sange in straturile exterioare ale pielii si poate afecta circulatia sanguina reducand cantitatea de oxigen si de substante nutritive.


Da tratamentelor noi o sansa – foloseste o crema cu formula speciala bazata pe acid hialuronic, care hidrateaza  si face pielea din jurul ochilor neteda si ferma, in plus ajuta la reducerea ridurilor.  

Fa exercitii fizice – exercitiile fizice maresc circulatia sangelui, ajutand la mentinerea sanatatii pielii.

Dormi suficient – cand nu dormi suficient pungile de sub ochi si cearcanele se accentueaza.
Aminteste-ti ca pielea de asemenea se repara in timpul noptii, astfel incat lipsa de somn poate fi daunatoare pentru sanatatea pielii tale pe termen lung si poate provoca imbatranirea prematura.

Sursa: www.femalefirst.co.uk

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies