Afla cum esti in dormitor in functie de culoarea lenjeriei

Afla cum esti in dormitor in functie de culoarea lenjeriei
Afla cum esti in dormitor in functie de culoarea lenjeriei

Cele mai multe femei poarta lenjeria de corp pentru a-si mari increderea in sine, apoi pentru sentimentul de putere si nu in ultimul rand pentru a seduce.

Uite ce spune culoarea  lenjeriei tale despre tine, in functie de culorile alese.

Rosu
Esti pasionala, energica si constienta de puterea si frumusetea ta. O culoare foarte buna de purtat daca vrei sa iti faci o intrare spectaculoasa in dormitor.
Ai experienta in dormitor si prin urmare poti sa iti faci partenerul sa simta cele mai puternice senzatii, dar ai aceleasi asteptari de la el.

Corect nu?
Poti avea momente dramatice si poate uneori ai unele nevoi neintelese, dar asta face parte din misterul tau feminin.

Negru
Esti curajoasa, puternica si ambitioasa si ai tendinta de a prelua controlul in relatie. Asa ca domini scena din toate unghiurile.
Desi porti aceasta culoare, intotdeauna ai un aspect proaspat si curat. Acest lucru da impresia ca esti foarte preocupata de aspectul tau.

Uneori s-ar putea sa iti ascunzi emotiile, dar nu intotdeauna.

Alb
Iti place sa iti sporesti frumusetea naturala si esti un pic prea increzatoare in tine si corpul tau. Esti calma si un pic cam serioasa, dar asta nu te opreste sa preiei conducerea intre cearceafuri.
In ciuda acestui fapt, esti, de asemenea, iubitoare,grijulie si sincera cu ceea ce simti, asa ca nu te jenezi sa iti lasi partenerul (si vecinii) sa stie cand ai un moment extraordinar.

S-ar putea sa fii inocenta in dormitor, dar esti mai mult decat dispusa sa inveti si sa te adaptezi imediat la dorintele iubitului tau.

Albastru
Esti slaba in dragoste din cauza emotiilor si te indragostesti nebuneste de notiunea de “a fi indragostita”.
Ai o unicitate in ceea ce priveste moda si un fler artistic in modul in care te imbraci, asa ca tinuta ta in dormitor este revigorant diferita si mentine atentia.

Iti place sa te diferentiezi de alte femei marcandu-ti independenta, asa ca el nu este nevoit sa iti cumpere cina sau flori inainte de a merge in pat.
Poti fi jucausa sau grava in functie de ocazie, jucandu-ti perfect rolul.


Sursa: www.femalefirst.co.uk

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies