Poti sa mananci si in acelasi timp sa slabesti. Uite ce trebuie sa faci

Poti sa mananci si in acelasi timp sa slabesti. Uite ce trebuie sa faci
Poti sa mananci si in acelasi timp sa slabesti. Uite ce trebuie sa faci

Cel mai simplu mod de a pierde in greutate este reducerea caloriilor.

Iata un plan de scadere in greutate, care functioneaza cu adevarat.  Afla cum poti sa scazi cate 1 kg in fiecare saptamana, prin scaderea a 500 de calorii in fiecare zi.

Misca-te cat mai des – chiar si atunci cand vorbesti la telefon incerca sa nu stai pe loc. Fa ture in jurul camerei pe toata durata convorbirii sau bate ritmul unei melodii cu mana sau cu piciorul (evident in intimitatea propriului birou)

Stai departe de nuci – mai ales daca sunt puse in castron mare.

Cu cat castronul este mai mare, cu atat vei manca mai multe. Fructele cu coaja lemnoasa au grasimi pentru sanatatea inimii, dar sunt si bogate in calorii. 3 pumni de nuci contin 525 calorii. Daca nu poti rezista, mananca fistic, contine mai putine calorii.

Nu manca in fata televizorului – vei manca cu 300 de calorii mai mult. In schimb mananca la masa si plimba-te apoi 1 ora.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Limiteaza sosurile pentru salate – o salata mare ar putea fi sanatoasa, dar ai grija la sosurile adaugate, au continut mare de calorii.

Foloseste farfurii mai mici – in acest mod vei manca cu pana la 25% mai putine calorii. In plus, te vei simti satula.

Sari peste cafeaua desert de la finalul mesei – mai ales din cauza dimensiunii mari si a adaosurilor de frisca,lapte integral si siropuri. Mai bine incearca un espresso dupa masa.

Limiteaza cinele cu oaspeti – cand ai oaspeti la cina mananci chiar dublu fata de cat manaci in mod normal (fara oaspeti).

Nu manca tot din farfurie – lasa cam 25% din mancare in farfurie.

Asigura-te ca ai portii mici de desert – in acest fel vei putea incheia masa cu un desert, dar fara sa adaugi prea multe calorii.

Sursa: www.health.com



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Care este secretul folosit de mamaia Lenuța pentru dulceața de gutui? "Am cules gutuile din copac, că acum e toamnă, s-au copt!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies