Nu-ti imaginezi cate boli vindeci cu drojdia de bere! Este miraculoasa!

Nu-ti imaginezi cate boli vindeci cu drojdia de bere! Este miraculoasa!
Nu-ti imaginezi cate boli vindeci cu drojdia de bere! Este miraculoasa!

Drojdia de bere este un medicament universal si un aliment miraculos, care trateaza o multitudine de afectiuni.

 

Este usor asimilata in organism si are efect regenerator. Ajuta organismul sa ramana tanar si activ. Este un ingredient esential pentru un ten sanatos si par stralucitor. Ajuta si in dietele de slabire, fiind foarte satioasa.
Drojdia de bere este un element nutritiv indinspensabil organismului uman. Asimileaza nutrietii si asigura o buna functionare a sistemului digestiv. Drojdia de bere este energizanta, ajuta organismul sa reziste la efort fizic si intelectual.
Este utila si in starile de depresie si stres, fiind un tonic excelent.
Ajuta la vitaminizarea organismului, intareste sistemul imunitar si are o actiune hepatoprotectoare. Ajuta astfel ficatul sa se refaca dupa crize, toxiinfectii sau consum de alcool. Drojdia de bere mentine organismul tanar si viguros, incetinind procesul de imbatranire. Ajuta la imbunatatirea circulatiei sangelui, scade tensiunea si colesterolul din organism.
Drojdia de bere favorizeaza activitatea musculara si elimina toxinele din corp.
Este utila in lupta impotriva kilogramelor in plus. Consumul de drojdie de bere este indicat si in tratarea problemelor de piele, unghii si par. Hraneste si catifeleaza tenul si vindeca acneea. De asemenea, drojdia de bere suplimenteaza aportul de vitamina B, previne constipatia, regleaza absorbtia zaharului si reduce riscul de cancer de prostata.
Drojdia de bere este eficienta si in combaterea tulburarilor digestive, cardiace, pentru tratarea depresiilor, nevralgiilor si oboselii.
Are efect antianemic si ajuta la mentinerea echilibrului hormonal. Actioneaza asupra sistemului nervos, mareste puterea de concentrare si amelioreaza cefaleele. Este un factor esential in procesul de fixare a calciului.
Citeste continuarea pe obiectiv.info.

Este usor asimilata in organism si are efect regenerator. Ajuta organismul sa ramana tanar si activ. Este un ingredient esential pentru un ten sanatos si par stralucitor. Ajuta si in dietele de slabire, fiind foarte satioasa. 



Drojdia de bere este un element nutritiv indinspensabil organismului uman. Asimileaza nutrietii si asigura o buna functionare a sistemului digestiv. Drojdia de bere este energizanta, ajuta organismul sa reziste la efort fizic si intelectual. Este utila si in starile de depresie si stres, fiind un tonic excelent.

Ajuta la vitaminizarea organismului, intareste sistemul imunitar si are o actiune hepatoprotectoare. Ajuta astfel ficatul sa se refaca dupa crize, toxiinfectii sau consum de alcool.
Drojdia de bere mentine organismul tanar si viguros, incetinind procesul de imbatranire. Ajuta la imbunatatirea circulatiei sangelui, scade tensiunea si colesterolul din organism.

Drojdia de bere favorizeaza activitatea musculara si elimina toxinele din corp. Este utila in lupta impotriva kilogramelor in plus. Consumul de drojdie de bere este indicat si in tratarea problemelor de piele, unghii si par. Hraneste si catifeleaza tenul si vindeca acneea. De asemenea, drojdia de bere suplimenteaza aportul de vitamina B, previne constipatia, regleaza absorbtia zaharului si reduce riscul de cancer de prostata.


Drojdia de bere este eficienta si in combaterea tulburarilor digestive, cardiace, pentru tratarea depresiilor, nevralgiilor si oboselii. Are efect antianemic si ajuta la mentinerea echilibrului hormonal. Actioneaza asupra sistemului nervos, mareste puterea de concentrare si amelioreaza cefaleele. Este un factor esential in procesul de fixare a calciului.

Citeste continuarea pe obiectiv.info.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Cine este actorul care dă viață personajului principal Serhan Soysalan, din noul serial „Inimă rebelă”. Publicul l-a cunoscut deja pe Yurdaer Okur în producția „Secrete de familie”, în care a jucat rolul Procurorului Turgut Ali

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies