Bucharest Fashion Week organizeaza ultimul casting

Bucharest Fashion Week organizeaza ultimul casting
Bucharest Fashion Week organizeaza ultimul casting

Romancele au o ultima sansa de a se inscrie la cele mai importante concursuri de frumusete si de moda din Romania: Miss Romania 2014 si Top Model Romania 2014.

Ultimul casting pentru cele doua competitii este organizat de Bucharest Fashion Week sambata, 22 noiembrie, la restaurantul Trattoria Verdi din strada Mendeleev numarul 29, incepand cu ora 12.00.

Tinerele in varsta de cel putin 15 ani si care au o inaltime de peste 1.72m  au sansa de a participa la competitiile care le pot aduce titlurile de „Cea mai frumoasa femeie din Romania”, respectiv „Top Modelul Romaniei”.

Pentru asta, tot ce trebuie sa faca este sa completeze formularul de inscriere disponibil pe www.bfashionweek.com/casting. Fetele care raspund criteriilor de selectie impuse de organizator, vor fi invitate la un interviu ce va avea loc in cadrul castingului de sambata, 22 noiembrie.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Bucharest Fashion Week le ofera celor mai frumoase si mai talentate romance sansa de a castiga unul dintre titulaturile la care viseaza orice tanara din tara dar si premii in valoare de

peste 20.000 Euro. Asadar, Bucharest Fashion Week le ofera o noua sansa tinerelor care vor sa completeze lista participantelor la Miss Romania 2014 si Top Model Romania 2014.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies