Tu stii cum sa-ti ingrijesti parul iarna? Acestea sunt cele mai bune sfaturi!

Tu stii cum sa-ti ingrijesti parul iarna? Acestea sunt cele mai bune sfaturi!
Tu stii cum sa-ti ingrijesti parul iarna? Acestea sunt cele mai bune sfaturi!

Parul este “accesoriul” cel mai usor de purtat corect si cel mai usor de intretinut. Un par sanatos, hidratat si ingrijit este mereu o buna carte de vizita.

 

Hidratarea, secretul unui par ingrijit
Hidratarea este secretul unui par ingrijit iar acest lucru se poate face doar aplicand o masca cu proprietati nutritive saptamanal. Recomandarea noastra este masca cu ulei de masline deoarece hidrateaza foarte bine si face firul de par matasos. Daca masca este recomandata sa fie pusa o singura data pe saptamana, balsamul de par este un “must to have”. Iarna este recomandat pentru ca este foarte bun balsamul pentru par uscat deoarece  previne despicarea firelor de par si electrizarea.
Balsamul de par are rolul de a hidrata, regenera si de a preveni ruperea firelor de par si il face usor de pieptanat.
Un par ingrijit bine iarna porneste de la spalat si modul de spalare. Iarna se recomanda sa periati parul inainte sa spalare astfel se va indeparta o parte din impuritati, masati scalpul pentru imbunatatirea circulatiei sangelui si clatiti bine pentru a indeparta corect samponul.Foarte
important este sa lasati parul sa se usuce natural si se recomanda ca pe timpul iernii sa utilizati mai usor foehnul si sa nu periati parul cand este ud. Parul umed este fragil, se rupe usor.
Taiati varfurile mai des
In sezonul rece trebuiesc taiate varfurile mai des. Nu uita asta sa treci pe la stilistul tau pentru a iti tunde varfurile cat trebuie si cum treburile.
O vizita pe la stilistul tau te poate ajuta cum sa iti pastrezi parul sanatos in perioada frigului.
Sursa: stilistultau.ro

Hidratarea, secretul unui par ingrijit

Hidratarea este secretul unui par ingrijit iar acest lucru se poate face doar aplicand o masca cu proprietati nutritive saptamanal. Recomandarea noastra este masca cu ulei de masline deoarece hidrateaza foarte bine si face firul de par matasos.

Daca masca este recomandata sa fie pusa o singura data pe saptamana, balsamul de par este un “must to have”. Iarna este recomandat pentru ca este foarte bun balsamul pentru par uscat deoarece  previne despicarea firelor de par si electrizarea. Balsamul de par are rolul de a hidrata, regenera si de a preveni ruperea firelor de par si il face usor de pieptanat.

Un par ingrijit bine iarna porneste de la spalat si modul de spalare.
Iarna se recomanda sa periati parul inainte sa spalare astfel se va indeparta o parte din impuritati, masati scalpul pentru imbunatatirea circulatiei sangelui si clatiti bine pentru a indeparta corect samponul.Foarte important este sa lasati parul sa se usuce natural si se recomanda ca pe timpul iernii sa utilizati mai usor foehnul si sa nu periati parul cand este ud. Parul umed este fragil, se rupe usor.

Taiati varfurile mai des

In sezonul rece trebuiesc taiate varfurile mai des.
Nu uita asta sa treci pe la stilistul tau pentru a iti tunde varfurile cat trebuie si cum treburile. O vizita pe la stilistul tau te poate ajuta cum sa iti pastrezi parul sanatos in perioada frigului.

Sursa: stilistultau.ro

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies