Curata vasele de sange de colesterol in doar 40 de zile! Iata ce ai de facut!

Curata vasele de sange de colesterol in doar 40 de zile! Iata ce ai de facut!
Curata vasele de sange de colesterol in doar 40 de zile! Iata ce ai de facut!

In scopul de a elibera toxinele din sange, pentru a creste elasticitatea vaselor de sange si pentru a curata vasele sangvine acoperite de colesterol, aveti cateva posibilitati.

 

Unele dintre cele mai la indemana multora dintre noi ar fi: cresterea consumului anumitor alimente naturale sau administrarea medicamentelor chimice.
Usturoiul si lamaile sunt considerate instrumente excelente pentru curatarea vaselor de sange, scaderea colesterolului, intaritori ai peretilor vaselor de sange si un real ajutor in ceea ce priveste reducerea riscului de boli periculoase, cum ar fi ateroscleroza.
Tinctura cu lamaie si usturoi este folosita in medicina populara rusa.
De asemenea, aceasta tinctura de vindecare previne formarea celulelor canceroase, care a fost confirmata de mai multe ori de cercetarile stiintifice. A mai fost, de asemenea, confirmat faptul ca usturoiul contine cantitati mari de antioxidanti care contribuie la regenerarea si intinerirea tesuturilor.
Iata mai jos cum se prepara remediul pentru curatarea vaselor de sange!
Ingrediente necesare:
4 catei de usturoi
4 lamaie cu tot cu coaja
2.5
litri de apa fiarta
Metoda de preparare:
Inainte de toate,puneti intr-un vas 2 litri de apa amestecata cu 200-300 de ml de otet de mere. Lasati lamaile 20 de minute in acest amestec, apoi spalati-le bine cu apa pentru a fi siguri ca inlaturati orice urma de pesticide. Curatati usturoiul apoi taiati in bucati lamaile cu tot cu coaja.
Luati o masina de tocat prin care treceti usturoiul cu tot cu lamai. Asezati amestecul intr-un borcan de sticla curat de 3 litri peste care se toarna apa fiarta. Asigurati-va ca umpleti borcanul cu apa. Inchideti borcanul si puneti-l in frigider timp de 3 zile. Dupa aceea, se strecoara si se pastreaza in frigider.
Mod de administrare:
Doza maxima este de 50 ml de 3 ori pe zi timp de 40 zile.
Faceti acest lucru o data pe an. Cu toate acestea, curatarea vaselor de sange trebuie sa inceapa cu doze mai mici (1-2 linguri). Creste treptat doza zilnica pana ajungi la doza maxima.
Sursa: secretele.ro, autor Cristian Iacov

Unele dintre cele mai la indemana multora dintre noi ar fi: cresterea consumului anumitor alimente naturale sau administrarea medicamentelor chimice. 

Usturoiul si lamaile sunt considerate instrumente excelente pentru curatarea vaselor de sange, scaderea colesterolului, intaritori ai peretilor vaselor de sange si un real ajutor in ceea ce priveste reducerea riscului de boli periculoase,

cum ar fi ateroscleroza. 

Tinctura cu lamaie si usturoi este folosita in medicina populara rusa. De asemenea, aceasta tinctura de vindecare previne formarea celulelor canceroase, care a fost confirmata de mai multe ori de cercetarile stiintifice. A mai fost, de asemenea, confirmat faptul ca usturoiul contine cantitati mari de antioxidanti care contribuie la regenerarea si intinerirea tesuturilor. 

Iata mai jos cum se prepara remediul pentru curatarea vaselor de sange! 

Ingrediente necesare:

4 catei de usturoi 
4 lamaie cu tot cu coaja 
2.5
litri de apa fiarta 

Metoda de preparare:


Inainte de toate,puneti intr-un vas 2 litri de apa amestecata cu 200-300 de ml de otet de mere. Lasati lamaile 20 de minute in acest amestec, apoi spalati-le bine cu apa pentru a fi siguri ca inlaturati orice urma de pesticide. Curatati usturoiul apoi taiati in bucati lamaile cu tot cu coaja. Luati o masina de tocat prin care treceti usturoiul cu tot cu lamai.
Asezati amestecul intr-un borcan de sticla curat de 3 litri peste care se toarna apa fiarta. Asigurati-va ca umpleti borcanul cu apa. Inchideti borcanul si puneti-l in frigider timp de 3 zile. Dupa aceea, se strecoara si se pastreaza in frigider. 

Mod de administrare:


Doza maxima este de 50 ml de 3 ori pe zi timp de 40 zile. Faceti acest lucru o data pe an. Cu toate acestea, curatarea vaselor de sange trebuie sa inceapa cu doze mai mici (1-2 linguri). Creste treptat doza zilnica pana ajungi la doza maxima. 

Sursa: secretele.ro, autor Cristian Iacov

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 

Citește și: Giuly, ceartă aprigă cu Bianca: "Ești falsă!" Robert intervine și o pune la punct pe iubita lui. Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii marți, 24 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: "Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică- stirilekanald.ro



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Horoscop 29 septembrie 2024. O zodie are mai mult curaj

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Rețea de escroci destructurată în Spania! Femei păcălite cu sute de mii de euro de bărbați care se pretindeau că sunt Brad Pitt

VIDEO Rebecca, în lacrimi după discuția cu Antoni. Patrick, Bianca și Julia încearcă să o liniștească. „Pentru mama, că ea nu merită toate astea.”

Povestea impresionantă a meșterului cioplitor care dă viață lemnului! Tradiția și credința se împletesc în atelierul sculptorului Ion Rodoș 

"A dat o supărare mare și jale peste noi" Bunica lui Florin, tânărul de nici 25 de ani mort printre străini, în urma unui accident stupid, își urlă durerea


Cookies