9 semne care iti spun ca este timpul sa iei o pauza de la intalniri

9 semne care iti spun ca este timpul sa iei o pauza de la intalniri
9 semne care iti spun ca este timpul sa iei o pauza de la intalniri

Daca pentru tine a iesi la o intalnire cu un tip a devenit la fel ca mersul la ginecolog sau la magazin sa iti iei o paine, e clar! Trebuie sa iei o pauza de la intalnirile romantice macar cateva luni.

Uite cele 9 semne care iti spun ca e timpul sa fi singura:

1. Nu mai ai timp liber. Ai nevoie de timp pentru tine in care sa faci ce vrei cu cine vrei sau, de ce nu, singura. Daca ai chef sa faci ceva, nu este nimeni langa tine care sa te convinga sa stai cu el si sa renunti la planuri. Daca intalnirile cu iubitul nu iti mai lasa timp pentru tine si obiceiurile tale, trebuie sa iei o pauza neapara.



2. Ai devenit cinica. Intalnirile numeroase te descurajeaza mereu, mai ales cand vezi ca fata in fata, baiatul pe care il placeai nu este chiar atat de interesant. E normal sa fi dezamagita daca ai mers la multe intalniri care nu au fost un succes. Nu renunta la a cauta dragostea, dar fa o pauza pana cand te reculegi. Totul va fi bine!

3. Este extrem de ocupata.
Timpul este esential si nu trebuie sa simtit ca ai prea multe de facut sau ca trebuie sa te imparti in zeci de directii. Daca ai o viata agitata si nu ai timp pentru o relatie, renunta la ea. Cand o sa fi mai libera, poti sa iesi din nou la 'agatat'.

4. Inima ta nu este dornica de o intalnire. Daca esti dispusa mai degraba sa mergi la doctor decat la o intalnire romantica cu un baiat, nu e timpul sa cunosti oameni noi.
Fa o pauza pana cand te simti dornica din nou sa iti faci iubit.

5. Te-ai despartit recent de iubit. Daca inca adormi sau te trezesti cu gandul la fostul, nu e timpul sa iesi la intalniri. Asigura-te ca intai ai trecut complet peste fosta relatie inainte sa incepi alta. Daca vrei ceva de durata, trebuie sa intri cu inima curata, fara sentimente pentru altul.

6.
Nu mai esti entuziasmata. Ti se pare oribil sa cunosti oameni noi? O faci doar pentru ca familia sau prietenii iti zic ca e timpul sa ai un iubit? Cand nu o faci cu drag, e clar ca nu trebuie sa iesi la intalniri.

7. Nu te simti fabuloasa. Cand iesi cu un baiat nou, vrei sa arati de milioane, vrei sa atragi toti ochii in momentul in care intri intr-o camera.
Daca ai o parere proasta despre tine, nu  e timpul sa iesi la intalniri romantice.

8. Esti intr-o perioada negativista. Barbatii cauta femei pozitive care sa ii motiveze, care sa ii faca sa isi doreasca sa fie langa ele tot timpul. Daca ai o perioada in care il tii pe NU in brate, nu iti cauta iubit. Indoiala si cinsimul tau ii vor respinge oricum pe pretendentii la inima ta.


9. Esti obosita. Intalnirile dese au un efect negativ asupra ta. Daca tot cauti ce iti doresti si nu gasesti, e normal sa obosesti in a repeta actiuni care stii ca se soldeaza cu esec. Fa o pauza pana cand te odihnesti si canalizeaza-ti fortele spre viata ta sociala si prietene.

Sursa: elitedaily.com

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies