Fa-ti iaurt vegan de casa din nuca de cocos si fructe de padure! Este simplu!

Fa-ti iaurt vegan de casa din nuca de cocos si fructe de padure! Este simplu!
Fa-ti iaurt vegan de casa din nuca de cocos si fructe de padure! Este simplu!

Este delicios, surprinzator de usor de facut si este un mod foarte bun de a introduce alimente fermentate in dieta ta.

 

Alimentele fermentate precum iaurtul lipsesc de regula din dieta moderna. Bacteriile bune din aceste alimente contribuie la sanatatea stomacului, imbunatatesc imunitatea si ajuta la reducerea inflamatiilor din organism. Acest iaurt in mod special este mai bogat in bacterii decat iaurtul din magazin, si fara adaos de zahar.
Iaurt Vegan de Casa din Nuca de Cocos si Fructe de Padure- 2 portii
Ingrediente
1 borcan de 450 ml cu capac ermetic (sau alt recipient inchis ermetic)
400
gr lapte de cocos facut in casa (nuca de cocos+ apa in blender si apoi filtrata)
5 capsule probiotice
1 cana de capsuni proaspete
1 mana de nuci preferate (optional)
Preparare
In borcanul de 450 ml amestecati laptele de cocos cu un probiotic de calitate desfacand capsulele direc in laptele de cocos.
Aruncati capsulele. Inchideti capacul ermetic si agitati.
Depozitati borcanul intr-un loc racoros, intunecat pe masa din bucatarie (departe de aragaz) timp de trei zile, agitand periodic. Dupa trei zile iaurtul este gata. Sau, daca preferati un iaurt mai gros, il puteti tine la frigider timp de pana la o saptamana. Iaurtul gros, tinut la frigider ar trebui amestecat inainte de a fi servit.
Cand este gata de consumat, adaugati capsunile taiate si cateva nuci sau, folositi-va imaginatia.
Sursa: viataverdeviu.ro

Alimentele fermentate precum iaurtul lipsesc de regula din dieta moderna. Bacteriile bune din aceste alimente contribuie la sanatatea stomacului, imbunatatesc imunitatea si ajuta la reducerea inflamatiilor din organism. Acest iaurt in mod special este mai bogat in bacterii decat iaurtul din magazin, si fara adaos de zahar.

Iaurt Vegan de Casa din Nuca de Cocos si Fructe de Padure- 2 portii

Ingrediente

1 borcan de 450 ml cu capac ermetic (sau alt recipient inchis ermetic)
400 gr lapte de

cocos facut in casa (nuca de cocos+ apa in blender si apoi filtrata)
5 capsule probiotice
1 cana de capsuni proaspete
1 mana de nuci preferate (optional)

Preparare

In borcanul de 450 ml amestecati laptele de cocos cu un probiotic de calitate desfacand capsulele direc in laptele de cocos. Aruncati capsulele. Inchideti capacul ermetic si agitati.

Depozitati borcanul intr-un loc racoros, intunecat pe masa din bucatarie (departe de aragaz) timp de trei zile, agitand periodic.
Dupa trei zile iaurtul este gata. Sau, daca preferati un iaurt mai gros, il puteti tine la frigider timp de pana la o saptamana. Iaurtul gros, tinut la frigider ar trebui amestecat inainte de a fi servit.

Cand este gata de consumat, adaugati capsunile taiate si cateva nuci sau, folositi-va imaginatia.

Sursa: viataverdeviu.ro

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies