Ce fel de inteligenta ai in functie de zodia ta! Iata care sunt cele mai destepte semne zodiacale!

Ce fel de inteligenta ai in functie de zodia ta! Iata care sunt cele mai destepte semne zodiacale!
Ce fel de inteligenta ai in functie de zodia ta! Iata care sunt cele mai destepte semne zodiacale!

Unele semne zodiacale sunt mai inteligente ca altele, insa unele dintre ele poseda anumite tipuri de inteligenta. Iata despre ce vorbim.

 

Semnele de Foc (Berbec, Leu, Sagetator)- Au inteligenta intuitiva. Le place sa vada toate posibilitatile si sa-si asume riscuri. Tocmai acests semne de foc te fac sa arunci bani pe care nu ii ai pe produse de care nu ai nevoie.
Semnele de Pamant (Taur, Fecioara, Capricorn)- Au inteligenta practica, de la o nota de plata echilibrata pana la rezolvarea tuturor problemelor de la locul de munca.
Reusesc sa rezolve probleme care nu sunt perfecte si fac foarte multi bani.
Semnele de Aer (Gemeni, Balanta, Varsator)- Au inteligenta idealistica, analitica. Traiesc intr-o lume de idei si sunt asociati cu socializarea. Aceste semne prefera ideile in detromentul emotiilor si iubesc orice fel de ierarhizare si organizare. Socializarea le da cele mai multe idei.
Semne ede Apa (Rac, Scorpion, Pesti)- Au inteligenta perceptiva.
Sunt cei care iti inteleg motivatia si stiu cum te simti. In astrologia chineza, apa este asociata cu inteligenra. Semnele de apa sunt conectate cu altele, deci cu intreaga lume. In aceste zodii se nasc cele mai multe genii.
Sutsa: http://ohioastrology.com/

Semnele de Foc (Berbec, Leu, Sagetator)- Au inteligenta intuitiva. Le place sa vada toate posibilitatile si sa-si asume riscuri.

Tocmai acests semne de foc te fac sa arunci bani pe care nu ii ai pe produse de care nu ai nevoie. 

Semnele de Pamant (Taur, Fecioara, Capricorn)- Au inteligenta practica, de la o nota de plata echilibrata pana la rezolvarea tuturor problemelor de la locul de munca. Reusesc sa rezolve probleme care nu sunt perfecte si fac foarte multi bani.

Semnele de Aer (Gemeni, Balanta, Varsator)- Au inteligenta idealistica, analitica.
Traiesc intr-o lume de idei si sunt asociati cu socializarea. Aceste semne prefera ideile in detromentul emotiilor si iubesc orice fel de ierarhizare si organizare. Socializarea le da cele mai multe idei.

Semne ede Apa (Rac, Scorpion, Pesti)- Au inteligenta perceptiva. Sunt cei care iti inteleg motivatia si stiu cum te simti. In astrologia chineza, apa este asociata cu inteligenra. Semnele de apa sunt conectate cu altele, deci cu intreaga lume.
In aceste zodii se nasc cele mai multe genii.

Sutsa: ohioastrology.com

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies