Vrei sa faci sex mai bun? Uite ce exercitii fizice trebuie sa faci regulat

Vrei sa faci sex mai bun? Uite ce exercitii fizice trebuie sa faci regulat
Vrei sa faci sex mai bun? Uite ce exercitii fizice trebuie sa faci regulat

Daca viata ta intima nu este cum ti-ai dori si poate obosesti prea repede in anumite pozitii, este timpul sa te apuci de sport. Cateva exercitii executate cel putin de 2 ori pe saptamana te vor ajuta sa ai parte de clipe de neuitat in dormitor.

1. Fandari laterale de pe un picior pe altul. Talpile trebuie sa treaca de nivelul umerilor, picioarele cat mai despartite, fundul in spate, trunchiul aplecat in fata, mainile impreunate (iti ofera un echilibru mai bun). Schimba greutatea de pe un picior pe altul cu ajutorul picioarelor, nu al muschilor fesieri. Acest tip de exercitiu nu implica deloc posteriorul deci daca nu poti sa faci fandarile rapid, fara probleme, undeva gresesti!

2.
Miscari din bazin. Fa un pas in fata, cu talpa dreapta si genunchiul usor indoit. Pune-ti mainile pe solduri si tine echilibrul. Executa un anumit numar de miscari de bazin inainte si inapoi, stand 30 de secunde in fiecare pozitie, apoi schimba piciorul si fa la fel.

3. Aplecari pe spate. Aseaza-te in genunchi pe podea si pune-ti mainile pe langa corp. Stai cu spatele drept si genunchii la un unghi de 90 de grade.
Apleca-te usor pe spate, executand miscarea din tot trunchiul, adica din picioare cu tot cu bazin si spate. Stai in pozitia asta 5 secunde si revin-o in pozitie de drepti. Fa minimun 10 repetari daca nu poti mai multe.

4. Ridicari de bazin. Stai intinsa pe spate, cu mainile drepte pe langa corp. Calcaiele trebuie sa fie aproape de mainile tale, cu varfurile orientate in fata.
Ridica-ti bazinul de pe podea avand abdomenul si fesierii incordati. Executa 20 de repetari fara ca fundul tau sa atinga podeaua in acest timp.

5. Genunchii la piept. Este un exercitiu bun pentru spate. Stai intinsa pe saltea, adu-ti genunchii in fata, pe abdomen, si apuca-i cu ambele maini. Trage usor picioarele la piept cat poti de mult si ramai in pozitia asta 5 secunde.
Fa cate repetitii poti, cu grija sa nu te ranesti la spate.

6. Viermele. Din pozitie de drepti apleaca-te in fata din bazin si atinge cu palmele podeaua. Poti sa iti flexezi putin genunchi pentru a face pozitia mai suportabila. Tine picioarele drepte si incordate in timp ce mainile tale avanseaza pe podea, in fata. Abdomenul si spatele trebuie sa fie incordate pentru aceasta pozitie.
Apoi fa pasi mici cu picioarele pentru a reveni la maini. Fa cel putin 6 repetitii.

7. Squaturi cu picioarele larg desfacute. Incearca sa le desfaci pana la nivelul umerilor, varfurile cat mai distantate. Indoaie genunchi pana cand ai coapsele paralele si tine pozitia 5-10 secunde. Fa 12-15 repetitii.

Sursa: womenshealthmag.com

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies