25 de motive pentru care sa nu te casatoresti inainte de 25 de ani! Daca te gandeai la asta deja, e timpul sa renunti

25 de motive pentru care sa nu te casatoresti inainte de 25 de ani! Daca te gandeai la asta deja, e timpul sa renunti
25 de motive pentru care sa nu te casatoresti inainte de 25 de ani! Daca te gandeai la asta deja, e timpul sa renunti

Ai un iubit stabil de cativa ani si vrei sa te casatoresti cu el? E un lucru bun, dar nu o face inainte de a implini 25 de ani sau macar inainte de a avea grija ca cele 25 de motive sa fie bifate pe lista ta.

25. Focuseaza-te pe educatia ta. Liceul si facultatea sunt cele mai importante perioade din viata unui om deoarece ii formeaza atat intelectul, cat si caracterul.

24. Primul baiat care iti zice 'Te iubesc!', de obicei nu o face. Ai mare grija ca sentimentele lui sa fie adevarate si nu doar sa profite de naivitatea ta ca sa te bage in pat.

23. Incepe sa iti cladesti usor o cariera chiar daca incepi cu part-time joburi.

Nu uita ca barbatii adora o femeie independenta.

22. Incearca sa ai un nivel de independenta. Munceste pentru a avea bani de buzunar sau macar incearca sa nu mai locuiest cu parintii. Barbatii iubesc femeile care le spun ca 'se descurca'!

21. E timpul sa renunti la jocuri pentru ca deja te transformi in femeie. Daca el nu te cauta doua zile, nu e cazul ca tu sa nu il mai cauti o saptamana.
E clar ca nu va potriviti.

20. Experimenteaza. Iesi la intalniri cu persoane total nepotrivite pentru tine ca sa afli care sunt cele potrivite. Iesi cu oameni ca sa inveti lucruri noi.

19. Cortexul tau frontal nu este complet dezvoltat. Asta se intampla abia dupa ce implinesti 25 de ani deci deciziile tale nu sunt facute cu judeacta buna.

18. Saruta destule broaste pana sa ajungi la print.
Cunoscand multe persoane te cunosti pe tine, ce iti place si ce nu iti place.

17. Invata ca nu poti sa schimbi oameni, oricat ai incerca. Chiar daca ii schimbi obiceiuri, in interior, este acelasi om care a fost de la nastere.

16. Invata sa fi tu insati. E timpul sa iti iubesti atat defectele, cat si calitatile. Iti vei gasi iubirea adevarata abia dupa ce te iubesti pe tine.


15. Fa diverse lucruri cu prietenele tale. Nu vrei sa ajungi la batranete si sa iti dai seama ca nu ai petrecut mult timp cu fetele tale. Daca iti investesti tot timpul in relatia ta, cum o sa te mai distrezi individual?

14. Lucreaza la tine, la cine vrei sa fi sau la cum vrei sa arati. Tu esti cea mai buna investitie a ta.

13.
Daca te-a inselat o data, mereu o va face. Nu exista 'a fost o greseala", "nu se va mai repeta'. Fals. Un om infidel asta va fi toata viata: un infidel si nimic mai mult. Nu merita atentia sau efortul tau.

12. Cauta pe cineva demn de a iti fi 'cel mai bun prieten'. Iti trebuie o persoana care sa te inteleaga si cand razi, si cand plangi, si cand iti e bine, dar cel mai important, cand iti este rau.
Iti trebuie o persoana cu care poti face si spune orice fara sa te temi ca te va judeca.

11. Asculta-ti instinctul! Poti sa primesti sfaturi de la toti apropiatii tai, dar nimeni nu te cunoaste mai bine cum o faci tu. Ai incredere in simturile tale, sigur nu te vor dezamagi.

10. Asteapta ca barbatii sa se maturizeze. Mental vorbin, ei ating acest apogeu la 7 ani dupa o femeie.
Mai bine astepti un babrat matur din toate punctele de vedere pentru a face pasul cel mare.

9. Impune respect. Nu te multumi cu un tip care nu te trateaza bine, cere respect pentru ca il meriti.

8. Gandeste-te ce vrei sa faci pe viitor. Inainte de un angajament serios, trebuie sa iti dai seama ce vrei sa faci pentru tine (fie ca e vorba de o casa a ta sau un copil).

7. Independenta financiara. Fa economie si investeste cu cap acesti bani pentru ca pe viitor sa ai un cont bancar destul de generos.

6. Invata sa gatesti. Cea mai buna cale spre inima unui barbat e prin gatit. Plus ca e un lucru bun sa nu iti dai toti banii pe mancare la comanda.

5. Pretuieste timpul cu familia ta. Daca te asezi la casa ta, o sa ii vezi din ce in ce mai rar din cauza programului incarcat.

4. Invata sa crezi in 'ce ti-e scris, in frunte ti-e pus'. Adica ce e al tau e pus deoparte, chiar daca vine greu. Trebuie sa accepti ca totul se intampla cu un motiv.

3. Ia-ti singura toate deciziile. Nu lasa pe nimeni sa hotarasca in locul tau. Dupa ce o sa te casatoresti, toate deciziile se vor face impreuna.

2. Asteapta 'acel sentiment'. Asigura-te ca persoana pe care o vrei langa tine iti ofera liniste, incredere si siguranta pentru un viitor impreuna.

1. Atinge nivelul de autocunoastere. Inainte de a face orice pas de acest gen in viata, trebuie sa te cunosti de la A la Z. Este punctul in care ai iubire neconditionata pentru tine si pe care o poti imparti cu alesul inimii tale.

Sursa: elitedaily.com

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies