Cum sa te machiezi de sarbatori

Cum sa te machiezi de sarbatori
Cum sa te machiezi de sarbatori

Indraznet, dar in acelasi timp chic si elegant, machiajul pentru sezonul festiv trebuie sa-ti completeze tinuta si coafura.

Poti crea un machiaj de Craciun ce te va scoate in evidenta anul acesta. Iata cele mai populare tendinte in make-up pentru sarbatorile de iarna.

Sclipici - daca vrei sa aduci un plus de stralucire, completeaza-ti machiajul prin aplicarea unui highlighter sau a unei pudre cu sclipici fin. Poti chiar sa incerci un look mai curajos, folosind mascara de culoare alba, fard de ochi albastru si o pudra de obraz roz pal.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Ruj in culori indraznete- buzele rujate in culori puternice sunt accesoriul perfect. Aplica rujul clasic rosu sau poate chiar visiniu, insa nu exagera cu restul machiajului, pastreaza-l cat mai natural. Opteaza pentru culori mate sau rujuri rezistente la transfer, pentru a avea buze perfecte toata seara de Craciun sau de Revelion.

Farduri colorate- poti sa folosesti farduri in nuante de auriu sau metalice, ca sa sa-ti faci ochii sa straluceasca. Alege o culoare puternica pe care sa o aplici pe ochi, insa ai grija sa nu exagerezi cu restul machiajului. Daca accentuezi ochii, foloseste un ruj nude sau un gloss pentru buze.

Machiaj natural- incearca si un machiaj natural, foloseste doar cateva produse pentru a-ti ascunde imperfectiunile si pentru a-ti pune in evidenta atuurile.

Evita sa folosesti fond de ten, opteaza doar pentru putin corector pentru a masca cearcanele, mascara si un ruj nude.
Sursa: www.curademiere.ro



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies