Fotoregenerarea cu LED: terapia multibeneficii pentru ten

Fotoregenerarea cu LED: terapia multibeneficii pentru ten
Fotoregenerarea cu LED: terapia multibeneficii pentru ten

Pielea noastra este cel mai fidel purtator al semnelor trecerii timpului iar luna decembrie este una in care fiecare ne tragem propriile semnale de alarma si cautam solutiile estetice optime care sa ne ajute sa aratam impecabil la sfarsit de an.

 

Fara indoiala, decembrie este si luna promisiunilor si planurilor de ingrijire personala pentru anul urmator iar inovatia pe care Estetiq Solutions ne-o propune de data aceasta este fotoregenerea cu terapia LED (Light Emitting Diode) realizata cu SERENITY, tehnologie lansata pe piata
internationala de beauty de compania franceza Yperion.
Numeroase studii clinice si medicale au demonstrat ca tratamentele cu LED reduc semnele imbatranirii, pe cele lasate de acnee si vergeturile, imbunatatind vizibil textura pielii.
Aparatul Serenity este compus din 2160 de LED-uri, 720 LED IR (invizibile) si 1440 LED-uri bicolore (rosu/albastru). Acestea sunt asezate pe 3 nivele, in asa fel incat sa adapteze caldura la suprafata ce trebuie tratata.
Razele infrarosii dilata vasele de sange, stimuland circulatia si hidratarea tenului si deschid porii pentru a permite pielii sa absoarba produsele cosmetice mult mai eficient.
Lumina rosie stimuleaza si mareste productia de elastina si colagen,  imbunatatind textura si nuanta tenului.
De asemenea, reduce liniile fine, ridurile, roseata si creste rezistenta tenului impotriva efectelor nocive ale poluarii.
Lumina albastra este antiseptica si astrigenta, ea diminueaza inflamatiile si imperfectiunile tenului, contribuie la combaterea cauzelor acneei prin distrugerea germenilor si accelereaza procesul de vindecare a cicatricilor. Mai mult, lumina albastra va da o stare de relaxare deplina.
Serenity are 7 programe diferite, ce pot fi personalizate in functie de problemele si asteptarile fiecaruia iar in timpul tratamentului, poti alege din 5 tipuri de muzica relaxanta, pe cea care se potriveste cel mai bine preferintelor pacientei.
Imbunatatirile se vor vedea inca de la prima sesiune insa 5 pana la 8 sesiuni garanteaza rezultate semnificative si de lunga durata.

Fara indoiala, decembrie este si luna promisiunilor si planurilor de ingrijire personala pentru anul urmator iar inovatia pe care Estetiq Solutions ne-o propune de data aceasta este fotoregenerea cu terapia LED (Light Emitting Diode) realizata cu SERENITY, tehnologie lansata pe piatainternationala de beauty de compania franceza Yperion.



Numeroase studii clinice si medicale au demonstrat ca tratamentele cu LED reduc semnele imbatranirii, pe cele lasate de acnee si vergeturile, imbunatatind vizibil textura pielii. Aparatul Serenity este compus din 2160 de LED-uri, 720 LED IR (invizibile) si 1440 LED-uri bicolore (rosu/albastru). Acestea sunt asezate pe 3 nivele, in asa fel incat sa adapteze caldura la suprafata ce trebuie tratata.

Razele infrarosii dilata vasele de sange, stimuland circulatia si hidratarea tenului si deschid porii pentru a permite pielii sa absoarba produsele cosmetice mult mai eficient.


Lumina rosie stimuleaza si mareste productia de elastina si colagen,  imbunatatind textura si nuanta tenului. De asemenea, reduce liniile fine, ridurile, roseata si creste rezistenta tenului impotriva efectelor nocive ale poluarii.

Lumina albastra este antiseptica si astrigenta, ea diminueaza inflamatiile si imperfectiunile tenului, contribuie la combaterea cauzelor acneei prin distrugerea germenilor si accelereaza procesul de vindecare a cicatricilor. Mai mult, lumina albastra va da o stare de relaxare deplina.Serenity
are 7 programe diferite, ce pot fi personalizate in functie de problemele si asteptarile fiecaruia iar in timpul tratamentului, poti alege din 5 tipuri de muzica relaxanta, pe cea care se potriveste cel mai bine preferintelor pacientei.

Imbunatatirile se vor vedea inca de la prima sesiune insa 5 pana la 8 sesiuni garanteaza rezultate semnificative si de lunga durata.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

 

Citește și: Francesca, dezvăluiri inedite din „Casa iubirii”, după eliminare. Ce se întâmplă, de fapt, între Patrick și Bianca: „E mai mult decât o simplă atracție”- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Patrick și Bianca Giurcă, față în față în camera roșie, după ce a fost geloasă pe el și pe Virginia. Ce a făcut-o pe tânără să răbufnească

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies