Nicoleta Luciu iti da reteta-minune de sarbatori! Ceaiul de ghimbir te slabeste! Vezi ce sa faci sa nu te ingrasi

Nicoleta Luciu iti da reteta-minune de sarbatori! Ceaiul de ghimbir te slabeste! Vezi ce sa faci sa nu te ingrasi
Nicoleta Luciu iti da reteta-minune de sarbatori! Ceaiul de ghimbir te slabeste! Vezi ce sa faci sa nu te ingrasi

Nicoleta Luciu si-a propus sa manance din toate bunatatile traditionale de sarbatori, insa cu masura. Bruneta ne-a dezvaluit cum va proceda ca sa nu ia in greutate.

 

Nicoleta Luciu va gati sarmale, salata boef, cozonaci, friptura de porc, piftie si multe altele, de sarbatori. Culmea, poate nu va vine sa credeti, insa si ea va manca aceste preparate. Actrita sustine ca ceaiul de ghimbir face minuni, asa ca isi permite sa guste din toate bunatatile.
“De Sarbatori voi manca o data la 2 ore cate putin si incerc sa nu amestec sarmalele cu friptura, lebar, carnati, salata boef sau cozonacul.
Mananc din toate, cate putin, si nu amestec nimic. Adica daca vreau dimineata mananc lebar, la 10.00 carnati, la 12.00 sarmale si tot asa. Plus ca beau ceai de ghimpir pentru ca asta arde caloriile. La 2 litri pui 2 lingurite rase de ghimbir si bei inainte de masa cate o cana. Eu am rezultate bune”, ne-a declarat Nicoleta Luciu.

Nicoleta Luciu va gati sarmale, salata boef, cozonaci, friptura de porc, piftie si multe altele, de sarbatori.

Culmea, poate nu va vine sa credeti, insa si ea va manca aceste preparate. Actrita sustine ca ceaiul de ghimbir face minuni, asa ca isi permite sa guste din toate bunatatile.

“De Sarbatori voi manca o data la 2 ore cate putin si incerc sa nu amestec sarmalele cu friptura, lebar, carnati, salata boef sau cozonacul. Mananc din toate, cate putin, si nu amestec nimic. Adica daca vreau dimineata mananc lebar, la 10.00
carnati, la 12.00 sarmale si tot asa. Plus ca beau ceai de ghimpir pentru ca asta arde caloriile. La 2 litri pui 2 lingurite rase de ghimbir si bei inainte de masa cate o cana. Eu am rezultate bune”
, ne-a declarat Nicoleta Luciu.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Horoscop 29 septembrie 2024. O zodie are mai mult curaj

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Rețea de escroci destructurată în Spania! Femei păcălite cu sute de mii de euro de bărbați care se pretindeau că sunt Brad Pitt

VIDEO Rebecca, în lacrimi după discuția cu Antoni. Patrick, Bianca și Julia încearcă să o liniștească. „Pentru mama, că ea nu merită toate astea.”

Povestea impresionantă a meșterului cioplitor care dă viață lemnului! Tradiția și credința se împletesc în atelierul sculptorului Ion Rodoș 

"A dat o supărare mare și jale peste noi" Bunica lui Florin, tânărul de nici 25 de ani mort printre străini, în urma unui accident stupid, își urlă durerea


Cookies