Interviu cu Yoyo: “Peste 10 ani ma vad pe scena, luand un mare premiu”! Afla mai multe despre tanara artista!

Interviu cu Yoyo: “Peste 10 ani ma vad pe scena, luand un mare premiu”! Afla mai multe despre tanara artista!
Interviu cu Yoyo: “Peste 10 ani ma vad pe scena, luand un mare premiu”! Afla mai multe despre tanara artista!

Finalista sezonului al treilea al emisiunii "Next Star", Daniela Negoita, Yoyo – pe numele sau de scena, are 13 ani si este eleva Liceului de Arte Dimitrie Cuclin, unde se specializeaza la flaut si pian.

Am stat de vorba cu ea pentru ca ne-am dorit sa aflam mai multe despre viata de artista la o varsta asa frageda. Iata ce a iesit!

1.    Cum ti s-a schimbat viata dupa participarea la emisiunea “Next Star”?

Dupa Next Star a inceput lumea sa ma recunoască pe strada...Insa, cel mai important este ca datorita participarii mele la aceasta emisiune am fost vazuta de cei de la Lanoy Production, care m-au contactat si mi-au spus ca ma vor in echipa lor...Deci,

Next Star a fost rampa mea de lansare.

2. Cum este viata de artista la 13 ani? Iti place? Ai mai fi vrut sa “copilaresti”?

Imi place viata de artist la 13 ani...Cel mai greu este sa echilibrez scoala si muzica, dar reuşesc…cu ajutorul mamei, colegilor, dar mai ales a profesorilor mei, care sunt foarte intelegatori in ceea ce ma priveste. De la varsta de 9 ani am inceput sa fac muzica, deci de pe atunci am inceput sa imi umplu timpul liber altfel decat o faceau alti copii de varsta mea.

3. Cum ti-a venit ideea pentru numele de scena “Yoyo”?

Cand eram mica parintii ma asemănau cu jucăria Yoyo ...eram la fel de neastâmpărată si săltareta ca si ea. Nu pot spune ca acum sunt altfel… J))

4. Ce ne poti spune despre colaborarea cu Dianna Rotaru pentru piesa “Ma sting”?

"Ma sting" este o piesa care a luat “nastere”in  studiourile Lanoy Production.

Pe  aceasta cale vreau sa multumesc întregii echipei pentru susţinere si pentru ca m-au primit cu bratele deschis. Este foarte important pentru mine sa ma simt in preajma lor ca in sanul familiei si sa fiu sustinuta. Eu si Dianna ne asemanam foarte tare...Intamplator, amandoua suntem nascuta in zodia Gemeni, chiar si in aceeasi zi, 29 mai. Interesant, nu?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

5.

Chiar crezi ca ura se poate transforma in iubire? De ce?

Din pacate, iubirea se poate transforma in ura, in doar cateva momente. Din fericire, si ura se poate transforma in iubire si mi-ar dori ca tot mai multi dintre noi sa iubim si sa avem numai ganduri bune. Iubirea este totul si ea este cea care ne ajuta sa evoluam intr-un mod frumos. Asa vad eu lucrurile la 13 ani ai mei si-mi doresc sa nu ma insel.

6. Ce planuri ai pentru viitorul tau muzical? Ce obiective ai?

In viitorul meu muzical as vrea sa am cat mai multe piese, care sa fie in topurile radiourilor si nu numai, videoclipuri reusite si, nu in ultimul rand, sa ajung sa cant pe scenele mari cu cei mai cunoscuti artişti din lume.

7. Ce branduri preferate de imbracaminte ai? Cine te ajuta sa-ti alegi hainele de scena?

Imi plac toate brandurile de îmbrăcăminte pentru ca toate au ceva diferit: H&M, Bershka, Zara, Stradivarius, Mango,Guess si lista continua.

Cristina Diaconu este stilista cu care eu lucrez inca de cand am intrat in echipa Lanoy Production...Ea mi-a ales ţinutele pentru videoclip ,pentru sedinta foto si cea cu care ma consult cand trebuie sa apar la TV sau la diverse evenimente.

8. Unde te vezi peste zece ani?

Peste 10 ani ma vad pe scena, luând un mare premiu…J

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

9.

Iti doresti sa urmezi o cariera in muzica? Sau vrei sa te orientezi catre altceva?

Imi doresc foarte mult sa urmez o cariera in muzica si voi face tot ce-mi sta in putinţa sa ajung cat mai sus posibil. Cu siguranta, daca mi-as fi dorit sa fac altceva nu m-as fi concentrat atat de puternic pe ceea ce fac in prezent. Ma bucur ca am ales de la o varsta atat de frageda pe ce drum sa merg si simt ca este alegerea cea mai buna pe care o puteam face pentru mine si viitorul meu.

10. Care sunt lucrurile fara care nu pleci niciodata de acasa?

Fara telefon si fara chei nu pot iesi din casa.

11. Daca ar fi sa dai timpul inapoi, ce ai schimba?

Daca as putea da timpul inapoi n-as schimba nimic..."Nu regreta nimic, a fost tot ce ti-ai dorit in momentul respectiv"!



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies