6 motive pentru care esti doar o "aventura" pentru el!

6 motive pentru care esti doar o
6 motive pentru care esti doar o "aventura" pentru el!

Esti intr-o relatie cu un tip de care iti place mult, dar niciodata el nu si-a dorit prea multe de la tine? Nu intelegi de ce face asta? Uite aici o lista de motive care ar putea fi cauza problemelor tale!

I-ai dat de inteles ca te simti confortabil ca "aventura"- nu ai nicio problema cu comportamentul lui pasiv si nu ai nicio problema atunci cand el prefera sa stea mai tot timpul departe de tine. Nu te deranjeaza ca te cauta doar cand are nevoie de ceva sau cand se plictiseste.

Asta este un motiv prin care el nu doreste sa se implice emotional pentru ca obtine de la tine tot ce vrea, fara ca tu sa pari afectata.




Nu i-ai spus niciodata ca iti doresti mai mult- nu i-ai dat de inteles ca vrei mai multe de la el, iar el nu va face niciun pas spre apropiere. Spune-i ca iti doresti ca relatia dintre voi sa nu fie doar o aventura.

Nu ai facut din el o prioritate-
v-ati cuplat, dar nu prea l-ai cautat. Ai fost mult prea preocupata de alte lucruri sau sa petreci timp cu prietenele si lui nu i-ai acordat importanta.
Asta nu il va face nici pe el sa faca mai multe lucruri in aceasta relatie.

Nu e chiar atat de atras de tine- nu este atat de atras de tine asa ca nu te vede ca pe o posibila partenera de viata. Se distreaza atata timp cat tu ii vei permite asta si va pleca din viata ta imediat cum tu ii vei permite acest lucru.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies