Horoscop 18-23 decembrie! Afla ce ti-au pregatit astrele la final de saptamana

Horoscop 18-23 decembrie! Afla ce ti-au pregatit astrele la final de saptamana
Horoscop 18-23 decembrie! Afla ce ti-au pregatit astrele la final de saptamana

Mai e putin pana la Craciun si astrele deja lucreaza in favoarea noastra. E timpul sa scapi de griji si sa te bucuri de ce a mai ramas din 2014!

Berbec (21 martie- 20 aprilie)

Concentrarea dumneavoastră se va muta asupra carierei şi ambiţiilor profesionale. Mercur a intrat în Capricorn şi vă aduce oportunitatea de a cunoaşte şi relaţiona cu oamenii potriviţi, veţi primi sfaturi şi informaţii utile. Trebuie să găsiţi alte metode de a vă îmbunătăţi imaginea, asumarea de riscuri mari nu este utilă şi nici binevenită.

Taur (21 aprilie- 21 mai)

Vă veţi simţi nerăbdători să vă extindeţi teritoriul opţiunilor prin metode care vă sunt la îndemână, cum ar fi urmarea unor cursuri sau schimbul de experienţă

profesională cu o altă companie, dintr-o altă ţară. Este un moment bun să decideţi dacă vreţi ceva mai mult de la viaţă. Apar şansele unei legături romantice care va deveni mult mai pasională.

Gemeni (22 mai- 21 iunie)

Urmaţi-vă intuiţia şi nu vă mai faceţi atâtea griji. Veţi lua deciziile potrivite. Un prieten sau partener are chef de ceva distractiv şi vă tot invită, asigurându-vă că sunteţi companionul preferat.

Grijile dumneavoastră se vor referi mai degrabă la problemele de ordin financiar, dar aceasta este o perioadă bună pentru o reorganizare din acest punct de vedere.

Rac (22 iunie- 23 iulie)

Prezenţa neîntreruptă a lui Marte în sectorul care guvernează finanţele dumneavoastră v-ar putea încuraja să vă revizuiţi strategiile de investiţii. Parteneriatele vor trebui rediscutate, planurile, refăcute. O întâlnire importantă şi foarte intensă, cel mai probabil va avea loc sâmbătă, vă va face să luaţi o hotărâre mult amânată.

Viaţa socială străluceşte.

Leu (24 iulie- 23 august)

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Dacă aveţi nevoie de ajutor, lăsaţi mândria la o parte şi cereţi sfatul şi intervenţia celor ce vă pot ajuta. Interesele care ţin de parteneriate vor fi evidenţiate, iar unirea forţelor cu cei din jur va fi o cale de a obţine mai mult.

Grijile se vor muta, apoi, încet, dinspre domeniul profesional spre stilul de viaţă.

Fecioară (24 august- 23 septembrie)

Faptul că Marte stă în Vărsător vă poate face nerăbdători, ceea ce poate însemna că aţi putea fi nesatisfăcuţi de progresul dumneavoastră. Vă place să vă faceţi treaba ca la carte, aşa că este de ajutor să fiţi răbdători şi să mai reduceţi ritmul pentru a vă asigura că nu greşiţi.

Balanţă (24 septembrie- 23 octombrie)

Uneori, relaţiile romantice par ca picate din cer, din rai mai bine spus, iar această perioadă poate fi una pozitivă din acest punct de vedere. Dacă sunteţi într-o relaţie, partnerul ar putea avea planuri care vă vor face cât se poate de mulţumiţi. Următoarele zile vin cu o dorinţă de reorganizare şi de structură în viaţa dumneavoastră.

Scorpion (24 octombrie- 22 noiembrie)

Este foarte posibil să plecaţi la cumnpărături cu gândul de a lua cadouri pentru cei dragi şi să veniţi acasă

cu ceva extraordinar pentru dumneavoastră înşivă. Iar aceasta este şi o metaforă pentru toate aspectele vieţii dumneavoastră, mai ales viaţa de cuplu.

Săgetător (23 noiembrie- 21 decembrie)

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Nu vă angajaţi la mai mult decât puteţi duce într-o perioadă obişnuită doar pentru că se apropie sărbătorile.

Dacă aveţi multe de realizat, fiţi realişti. Veţi descoperi în perioada următoare că vă este mai uşor să vă setaţi limite şi să fiţi mai pragmatici.

Capricorn (22 decembrie- 20 ianuarie)

Este o perioadă bună pentru a vă acorda timpul de relaxare de care aveţi nevoie. O privire introspectivă vă va ajuta să găsiţi calea de urmat în chestiunile ce ţin de cuplu şi familie. Este timpul ca planurile personale să aibă ceva mai multă importanţă, acordaţi-le prioritatea necesară.

Vărsător (21 ianuarie- 19 februarie)

Păreţi a fi plini de energie şi cu chef de muncă, dar şi de distracţie, în toată această perioadă. Totuşi, încet-încet, vă veţi muta concentrarea asupra problemelor de ordin spiritual, încurajându-vă să vă acordaţi timpul necesar relaxării. Este un moment bun să vă revizuiţi priorităţile şi să vă analizaţi parcursul personal.

Peşti (20 februarie- 20 martie)

Aveţi tot felul de planuri şi termene limită pe care vi le-aţi impus, dar, pe măsură ce sărbătorile se apropie, vă veţi simţi din ce în ce mai atraşi de ideea de a petrece timp cu familia şi prietenii. Veţi descoperi că dorinţa de distracţie este încă acolo, ba chiar mai puternică decât vă aşteptaţi.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies