Acestea sunt  lucrurile pe care o femeie le vrea de la o relatie

Acestea sunt  lucrurile pe care o femeie le vrea de la o relatie
Acestea sunt  lucrurile pe care o femeie le vrea de la o relatie

Probabil, barbatii s-au intrebat de multe ori ce isi doreste o femeie de la o relatie.

Daca nu au gasit inca raspunsul ii ajutam noi. Lucrurile nu sunt atat de complicate precum par, asa ca am intocmit o lista ca sa putem dovedi asta. Iata 8 lucruri importante pe care o femeie si le doreste de la o relatie (evident nu reprezinta tot ce si-ar putea dori o femeie intr-un cuplu, dar acestea sunt de obicei esentiale):

1. Respect- Ne dorim sa ni se respecte opiniile, locurile de munca, interesele, prietenii, corpurile si mintile.

Nu trebuie sa fii de acord cu tot ceea ce spunem sau facem, dar incearca sa ne recunosti contributia valoroasa. Trateaza-ne cum iti doresti sa fii tratat. Fii onest, corect, dragastos si grijuliu!

2. Sex- Da, şi noua ne place sexul. Si nu ne dorim doar atat. Apreciem mangaierile, saruturile, masajul, preludiul si postludiul.

3. Romantism- Nu inseamna ca daca nu iesim in oras nu putem avea parte de o seara romantica.

Aprinde cateva lumanari, cumpara un buchet de flori (desi gestul pare din ce in ce mai rar si demodat) si cumpara sau chiar gateste ceva daca te pricepi. Ne place sa fim tratate la fel ca inainte de casatorie. Pune-ti un pic mintea la contributie si cu siguranta ne poti impresiona.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

4.

Timp- Ne dam seama ca o relatie nu inseamna doar lapte si miere, dar daca ne acorzi timp si chiar ne ajuti cu cate ceva prin casa este minunat. Si poţi face toate astea fara sa te rugam.

5. Comunicare- Noua ne place sa vorbim si ne place sa auzim cuvinte frumoase. De multe ori, suntem nesigure pe frumusetea noastra si avem nevoie sa ne reamintesti asta, macar din cand in cand.

Multumeste-ne pentru ca am condus copiii la scoala, spune-ne ca mancarea pe care am pregatit-o este delicioasa si ca totul in casa arata impecabil.

6. Consistenta- Asta nu inseamna sa fi plictisitor si previzibil. Nu inseamna ca trebuie sa ne placa aceleasi lucruri, dar arata interes pentru pasiunile noastre. In plus, asculta cand iti vorbim. Nu o facem ca sa ne auzim vocile, ci sa fim in contact cu tine.

Nu uita nici să fii atent la micile detalii precum ziua de nastere, filmul preferat, etc.

7. Umor- Nu înseamna ca trebuie sa faci glume non-stop ca sa ne amuzi. Fii spontan si poti face glume chiar pe seama ta. Nu ne place sa fii prea serios pentru ca devii plictisitor.

8. Provocare- Vrem acel gen de provocare care sa aduca elementul-surpriza relatiei si sa ne motiveze sa facem, sa fim sau sa realizam tot ce ne dorim.


Sursa: www.csid.ro



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies