Uite ce sa nu postezi niciodata pe Facebook atunci cand esti in vacanta!

Uite ce sa nu postezi niciodata pe Facebook atunci cand esti in vacanta!
Uite ce sa nu postezi niciodata pe Facebook atunci cand esti in vacanta!

Te pregatesti de sarbatori si ai planuita o vacanta alaturi de persoana iubita? Ei bine, trebuie sa stii anumite reguli si ce nu ar trebui sa impartasesti cu prietenii tai virtuali, chiar daca iti doresti enorm de mult asta.

E posibil ca vacanta ta sa se sfarseasca prost, iar atunci cand ajungi acasa sa o gasesti goala. Asa ca, pentru a evita problemele, nu posta poze pe Facebook din vacanta si nu da de inteles celor de pe net ca esti departe de casa.

Chiar daca iti cunosti toti prietenii din lista, LIKE-uri si SHARE-urile primite la postarile tale pot ajunge mult mai departe si nu poti stii cine le vede.



Nici daca petreci seara de Anul Nou intr-un restaurant, nu e bine sa postezi poze sau sa dai chek-in pentru ca hotii abia asteapta sa iti "faca o vizita".

Nu iti eticheta prietenii cu care ai mers in vacanta pentru ca problema "casei goale" s-ar putea raspandii si la ei. Plus de asta, chiar inainte sa pleci, nu te lauda cu asta in mediul virtual, mai bine ai rabdare pana ajungi acasa si atunci le poti arata si prietenilor ce mult te-ai distrat tu.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies