Fa aceste desert de Revelion in varianta raw si iti garantam ca vei avea parte de o surpriza uriasa. Toate prietenele tale vor fi impresionate.
Pentru crema:
2 cesti de caju, hidratate cateva ore
1-2 linguri de suc de lamaie
2 linguri de ulei de cocos lichid
1/3 ceasca de sirop de artar
Pentru blat:
2 morcovi mari
1 ½ ceasca de faina de ovaz
1 ceasca curmale fara samburi
1 ceasca ananas uscat
½ lingurita scortisoara
Indicatii pentru crema: pune toate ingredientele in blender si mixeaza-le la viteza mare, pana obtii o crema fina. Adauga si cateva picaturi de apa daca simti nevoia de o consistenta mai lichida. Da bolul deoparte.
Pentru blat: taie morcovii rondele si pune-i in blender. Pulseaza 1-2 minute ca sa ii maruntesti bine.
Adauga si restul ingredientelor si mixeaza pana cand obtii o compozitie inchegata.
Ca sa asamblezi tortul, pune jumatate din compozitia de aluatul pe fundul unei tavi de tort, apoi intinde 1/3 din crema. Pune-l la frigider pana cand primul strat de crema se intareste. Adauga restul de aluat si inca un strat de crema si da tortul de morcovi la rece peste noapte.
Tocmai ai obtinut unul dintre cele mai delicioase deserturi raw!
Pentru crema:
2 cesti de caju, hidratate cateva ore
1-2 linguri de suc de lamaie
2 linguri de ulei de cocos lichid
1/3 ceasca de sirop de artar
Pentru blat:
2 morcovi mari
1 ½ ceasca de faina de ovaz
1 ceasca curmale fara samburi
1 ceasca ananas uscat
½ ceasca fulgi de cocos
½ lingurita scortisoara
Indicatii pentru crema: pune toate ingredientele in blender si mixeaza-le la viteza mare, pana obtii o crema fina.
Adauga si cateva picaturi de apa daca simti nevoia de o consistenta mai lichida. Da bolul deoparte.
Pentru blat: taie morcovii rondele si pune-i in blender. Pulseaza 1-2 minute ca sa ii maruntesti bine. Adauga si restul ingredientelor si mixeaza pana cand obtii o compozitie inchegata.
Ca sa asamblezi tortul, pune jumatate din compozitia de aluatul pe fundul unei tavi de tort, apoi intinde 1/3 din crema.
Pune-l la frigider pana cand primul strat de crema se intareste. Adauga restul de aluat si inca un strat de crema si da tortul de morcovi la rece peste noapte.
Tocmai ai obtinut unul dintre cele mai delicioase deserturi raw!
Sursa:
Andreearaicu.ro Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro