Fa-ti o delicioasa supa crema de morcovi! Iata cea mai simpla reteta!

Fa-ti o delicioasa supa crema de morcovi! Iata cea mai simpla reteta!
Fa-ti o delicioasa supa crema de morcovi! Iata cea mai simpla reteta!

Carmen Negoita iti recomanda pe blogul sau o reteta simpla de supa crema de morcovi.

 

Ingrediente: 6 morcovi curatati, 1 avocado, o bucata de 3 cm de ghimbir, 1 catel de usturoi, 50 g rosii proaspete, 2 lingurite de sare Himalaya, 1 varf de lingurita de turmerique. Le punem pe toate in Thermomix sau in blender si le mixam 10 secunde.  Adaugam 300 ml de apa si mixam bine pana se face de consistenta unei supe crema. Punem in boluri, peste care adaugam o lingura de smantana de caju.
Sursa: Carmennegoita.com

Ingrediente: 6 morcovi curatati, 1 avocado, o bucata de 3 cm de ghimbir, 1 catel de usturoi, 50 g rosii proaspete, 2 lingurite de sare Himalaya, 1 varf de lingurita de turmerique. Le punem pe toate in Thermomix sau in blender si le mixam 10 secunde.  Adaugam 300 ml de apa si mixam bine pana se face de consistenta unei supe crema.

Punem in boluri, peste care adaugam o lingura de smantana de caju. 

Sursa: Carmennegoita.com

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Antoni și Rebecca, întâlnire în afara casei. Mărturisirile emoționante pe care tânărul i le-a făcut brunetei. „M-a făcut să realizez că și eu m-am îndrăgostit.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies