Horoscop zilnic - 4 ianuarie: Balantele pornesc intr-o noua directie!

Horoscop zilnic - 4 ianuarie: Balantele pornesc intr-o noua directie!
Horoscop zilnic - 4 ianuarie: Balantele pornesc intr-o noua directie!

Trebuie sa vezi ce ti-au pregatit astrele pentru prima zi de duminica din luna ianuarie.

 

BERBEC
Daca nimic nu se petrece interesant in jurul tau, nu te complace in aceasta stare de liniste si pasivitate, ci fa ceva! Mobilizeaza-i tu pe ceilalti la o activitate care sa-i scoata din lenea sarbatorilor, socate-i la miscare, la plimbare, la sport, pentru ca e o zi perfecta pentru a consuma caloriile acumulate. Ai sa vezi ca cel mai greu e sa pornesti, pentru ca dupa aceea lucrurile merg de la sine.
Satisfactia va fi imensa la finalul zilei ca ai reusit sa dai startul atator provocari si aventuri interesante in care ai jucat un rol important. Tu esti motorul, scanteia care aprinde cheful tuturor, tine-o tot asa!
TAUR
Ai relatii prietenoase cu oricine, se resimte o buna intelegere in toate incercarile tale de a intra in discutie cu oricine.
Parca lumea e mai calma, mai zambitoare acum, ca te miri si tu ca planeaza asemenea armonie in jurul tau. Tu esti responsabil de aceasta atmosfera placuta, pentru ca ai o vorba buna pentru oricine, ai o gluma adecvata in orice imprejurare, legi usor conversatii despre orice subiect, deci esti un prieten si un tovaras placut pentru cei care iti tin companie, profita de asemenea atmosfera tihnita pentru a face lumina in eventuale relatii ajunse in impas.
Orice neintelegere minora se poate rezolva repede!
GEMENI
Nu trebuie sa accepti ajutorul pe care cineva ti-l ofera dar in care presimti ca urmeaza sa-ti ceara mult mai mult inapoi. E un ajutor conditionat si chiar nu ai nevoie de asa ceva. Aceasta nu e prietenie, nu e sprijin, ci e un troc incorect, pentru ca tu i-ai oferit de atatea ori ajutorul fara a pretinde nimic in schimb iar el… ce face? Profita de nevoile tale de acum pentru a-ti oferi ceva ce el detine, dar nu o
face gratis si nici cu ganduri bune. Fii foarte atent la ce se ascunde in spatele unui sfat, unui sprijin, unei interventii aparent amicale, pentru ca sigur pretul de platit mai tarziu e imens si nu merita acceptat!
RAC
Ai tendinta de a fugi de lume, de a te retrage in carapacea ta pentru a-ti linge ranile, pentru a plange in taina, pentru a te gandi numai la dorintele tale neimplinite.
Nu face asta, nu ai nevoie de asa ceva, ci trebuie sa profiti de orice invitatie de a te scoate din apatie si melancolie. Nu ai motive sa te izolezi asa de oameni, cand afara te asteapta actiune, dinamism, veselie, distractie. Te simti oarecum neinteles, ai avea nevoie de ceva doar pentru sufletul tau ce nimeni nu-ti ofera, dar nu te fixa pe o singura sursa a fericirii tale. Poti primi altceva in loc, mult mai bun, totul e sa accepti tu alternativele fara sa te incapatanezi sa te auto-pedepsesti.
LEU
Pentru a ajunge la roadele pe care le visezi ti se cere o investitie masiva de energie, de ambitie, de rabdare. Le detii pe toate deci merita sa le focalizezi pe toate in acelasi sens, deoarece reusita va fi deplina. Nu te astepta insa nici la un drum usor sau scurt, ci e cale lunga pana acolo unde vrei sa ajungi, dar la vointa si sarguinta de care dai dovada, esti capabil de rezultate demne de toata lauda.
Apuca-te chiar de azi sa faci ceva in directia dorita, chiar daca e o zi de week-end: o caramida pusa acum va deveni punct de plecare spre o constructie de exceptie, ce se ridica lent, cu ambitie si rabdare!
FECIOARA
Ai tendinta de a-ti lua pe umeri toate grijile universului, poveri care nu-ti apartin. Nu asa poti fi de ajutor celor care chiar trec prin astfel de situatii, ci trebuie sa le ridici moralul, sa le arati ca exista solutii, si nu sa plangi alaturi de ei in acelasi glas. Da, poate unii asteapta compatimire si in acest mod, dar nu cadea in plasa lor, pentru ca pesimismul, negativismul, panica, impovararea cu atatea ganduri negative nu e solutia optima. Nu esti vinovat de nimic, deci alunga acest gand din minte si de pe umeri, revenind la normalitate. Iti faci griji pentru altii fara rost!
BALANTA
Spune stop si porneste de maine intr-o cu totul alta directie decat inainte. Accepta ca exista si alte viziuni, si alte opinii, si alte unghiuri de vedere, pe langa al tau si, daca ti se pare ca suna promitator, preia-le imediat, pentru ca sunt in beneficiul tau. Poate fi ca o renastere, ca o perspectiva complet noua, intr-o lumina care iti convine de minune, deci numai de tine depinde sa pui punct aici unei atitudini gresite sau invechite, si sa alegi altceva. Imbraci o haina complet diferita, mult mai complexa, dar nu te mai intoarce la cea de pana mai ieri. Gata, esti altul!
SCORPION
Nu-ti propune succese imediate sau proiecte care par simple, ci ai curaj sa tintesti pana departe, catre un tel mai indepartat. Chiar daca evolutia va fi ceva mai lenta si deloc usoara, merita sa faci acest pas, pentru ca va fi un succes deplin. Ai rabdare, vasleste incet, nu pretinde rezultate imediate si nu-ti pierde increderea nici macar in momentele cand ti se va parea ca nimic nu mai merge. Ba da, merge, doar ca mult mai anevoios decat ai fi asteptat, ca atare continua pe aceeasi cale, cu incredere maxima in succesul final.
SAGETATOR
Nu te compara cu cei din preajma ta, pentru ca azi nu atragi langa tine oameni care sa-ti semene sau care macar sa aiba ceva in comun cu tine. Daca te privesti pe tine prin prisma lor, ca si cum ei te-ar reflecta pe tine, gresesti amarnic. Tu nu esti asa: nici pesimist ca ei, nici trist ca ei, nici neputincios ca ei, ca atare fa abstractie de oamenii care iti stau prin preajma si nu te implica in treburile lor. Da, poate ai dori sa le ridici moralul, dar nu te ajuta cu nimic compasiunea cu care ii tratezi. Ei vor incerca sa te traga pe tine in jos, pentru ca nu suporta ca altii sa se simta mai bine, deci mai bine pleci de langa asemenea surse de energie negativa.
CAPRICORN
Cineva iti da un sfat pe care merita sa il iei in consideratie. Iti transmite ca, in situatia de fata, cel mai bine e sa stai pe loc, sa nu faci nici un gest inainte, ori pentru ca problema se va rezolva de la sine, ori inca vor mai aparea unele aspecte care pot schimba lucrurile. Deci tine cont de sfatul impartasit de cel de langa tine, pentru ca iti vrea binele si va fi in avantajul tau. Va veni o zi cand vei descoperi efectele pozitive ale sfatului sai si ii vei transmite recunostinta ta pentru felul in care a reusit sa te opreasca la timp sa nu faci o greseala. Stai pe loc, asta e cheia!
VARSATOR
Esti gata sa calci stramb, dar pentru ca apare la timp o piedica, acela e exact semnul de care aveai nevoie pentru a te opri la timp. Ca atare, daca vezi ca apar amanari si intarzieri, ele sunt in beneficiul depasirii cu brio a acelui moment fragil. Daca piedica respectiva nu ar aparea, ai face o greseala, deci spune mersi ca cineva nu raspunde la telefon, cineva cu este de gasit acasa, o usa e inchisa acolo unde ajungi, pentru ca, daca acele piedici nu ar fi existat, ai fi putut face o mare gafa: ai putea jigni, supara sau prejudicia pe cineva. Or, hopul cu pricina te opreste sa n-o mai faci!
PESTI
Joci un rol important intr-o discutie, pentru ca sfatul tau este mobilizator pentru o persoana careia ii lipseste curajul. Tu ai o vorba buna pentru ea, ai un cuvant de incurajare care il va ajuta pe acesta sa treaca peste un blocaj si sa faca pasi mari inainte. Ai de ce sa fii mandru pentru ajutorul oferit, pentru ca poti vedea cu ochii tai ce salt mare se resimte acum in planurile celui din fata ta. Fara tine, ar fi stat mult timp in acelasi loc fara stie ce e de facut, or, cu tine alaturi, parca a prins din nou viata. Sustine-l, incurajeaza-l, motiveaza-l cum stii tu mai bine.
Horoscop oferit de ACVARIA.

BERBEC

Daca nimic nu se petrece interesant in jurul tau, nu te complace in aceasta stare de liniste si pasivitate, ci fa ceva! Mobilizeaza-i tu pe ceilalti la o activitate care sa-i scoata din lenea sarbatorilor, socate-i la miscare, la plimbare, la sport, pentru ca e o zi perfecta pentru a consuma caloriile acumulate. Ai sa vezi ca cel mai greu e sa pornesti, pentru ca dupa aceea lucrurile merg de la sine. Satisfactia va fi imensa la finalul zilei ca ai reusit sa dai startul atator provocari si aventuri interesante in care ai jucat un rol important. Tu esti motorul, scanteia care aprinde cheful tuturor, tine-o tot asa!

TAUR

Ai relatii prietenoase cu oricine, se resimte o buna intelegere in toate incercarile tale de a intra in discutie cu oricine. Parca lumea e mai calma, mai zambitoare acum, ca te miri si tu ca planeaza asemenea armonie in jurul tau. Tu esti responsabil de aceasta atmosfera placuta, pentru ca ai o vorba buna pentru oricine, ai o gluma adecvata in orice imprejurare, legi usor conversatii despre orice subiect, deci esti un prieten si un tovaras placut pentru cei care iti tin companie, profita de asemenea atmosfera tihnita pentru a face lumina in eventuale relatii ajunse in impas. Orice neintelegere minora se poate rezolva repede!

GEMENI

Nu trebuie sa accepti ajutorul pe care cineva ti-l ofera dar in care presimti ca urmeaza sa-ti ceara mult mai mult inapoi. E un ajutor conditionat si chiar nu ai nevoie de asa ceva. Aceasta nu e prietenie, nu e sprijin, ci e un troc incorect, pentru ca tu i-ai oferit de atatea ori ajutorul fara a pretinde nimic in schimb iar el… ce face? Profita de nevoile tale de acum pentru a-ti oferi ceva ce el detine, dar nu o face gratis si nici cu ganduri bune. Fii foarte atent la ce se ascunde in spatele unui sfat, unui sprijin, unei interventii aparent amicale, pentru ca sigur pretul de platit mai tarziu e imens si nu merita acceptat!

RAC

Ai tendinta de a fugi de lume, de a te retrage in carapacea ta pentru a-ti linge ranile, pentru a plange in taina, pentru a te gandi numai la dorintele tale neimplinite. Nu face asta, nu ai nevoie de asa ceva, ci trebuie sa profiti de orice invitatie de a te scoate din apatie si melancolie. Nu ai motive sa te izolezi asa de oameni, cand afara te asteapta actiune, dinamism, veselie, distractie. Te simti oarecum neinteles, ai avea nevoie de ceva doar pentru sufletul tau ce nimeni nu-ti ofera, dar nu te fixa pe o singura sursa a fericirii tale. Poti primi altceva in loc, mult mai bun, totul e sa accepti tu alternativele fara sa te incapatanezi sa te auto-pedepsesti.

LEU


Pentru a ajunge la roadele pe care le visezi ti se cere o investitie masiva de energie, de ambitie, de rabdare. Le detii pe toate deci merita sa le focalizezi pe toate in acelasi sens, deoarece reusita va fi deplina. Nu te astepta insa nici la un drum usor sau scurt, ci e cale lunga pana acolo unde vrei sa ajungi, dar la vointa si sarguinta de care dai dovada, esti capabil de rezultate demne de toata lauda. Apuca-te chiar de azi sa faci ceva in directia dorita, chiar daca e o zi de week-end: o caramida pusa acum va deveni punct de plecare spre o constructie de exceptie, ce se ridica lent, cu ambitie si rabdare!

FECIOARA


Ai tendinta de a-ti lua pe umeri toate grijile universului, poveri care nu-ti apartin. Nu asa poti fi de ajutor celor care chiar trec prin astfel de situatii, ci trebuie sa le ridici moralul, sa le arati ca exista solutii, si nu sa plangi alaturi de ei in acelasi glas. Da, poate unii asteapta compatimire si in acest mod, dar nu cadea in plasa lor, pentru ca pesimismul, negativismul, panica, impovararea cu atatea ganduri negative nu e solutia optima. Nu esti vinovat de nimic, deci alunga acest gand din minte si de pe umeri, revenind la normalitate. Iti faci griji pentru altii fara rost!

BALANTA

Spune stop si porneste de maine intr-o cu totul alta directie decat inainte. Accepta ca exista si alte viziuni, si alte opinii, si alte unghiuri de vedere, pe langa al tau si, daca ti se pare ca suna promitator, preia-le imediat, pentru ca sunt in beneficiul tau. Poate fi ca o renastere, ca o perspectiva complet noua, intr-o lumina care iti convine de minune, deci numai de tine depinde sa pui punct aici unei atitudini gresite sau invechite, si sa alegi altceva. Imbraci o haina complet diferita, mult mai complexa, dar nu te mai intoarce la cea de pana mai ieri. Gata, esti altul!

SCORPION


Nu-ti propune succese imediate sau proiecte care par simple, ci ai curaj sa tintesti pana departe, catre un tel mai indepartat. Chiar daca evolutia va fi ceva mai lenta si deloc usoara, merita sa faci acest pas, pentru ca va fi un succes deplin. Ai rabdare, vasleste incet, nu pretinde rezultate imediate si nu-ti pierde increderea nici macar in momentele cand ti se va parea ca nimic nu mai merge. Ba da, merge, doar ca mult mai anevoios decat ai fi asteptat, ca atare continua pe aceeasi cale, cu incredere maxima in succesul final.

SAGETATOR


Nu te compara cu cei din preajma ta, pentru ca azi nu atragi langa tine oameni care sa-ti semene sau care macar sa aiba ceva in comun cu tine. Daca te privesti pe tine prin prisma lor, ca si cum ei te-ar reflecta pe tine, gresesti amarnic. Tu nu esti asa: nici pesimist ca ei, nici trist ca ei, nici neputincios ca ei, ca atare fa abstractie de oamenii care iti stau prin preajma si nu te implica in treburile lor. Da, poate ai dori sa le ridici moralul, dar nu te ajuta cu nimic compasiunea cu care ii tratezi. Ei vor incerca sa te traga pe tine in jos, pentru ca nu suporta ca altii sa se simta mai bine, deci mai bine pleci de langa asemenea surse de energie negativa.

CAPRICORN


Cineva iti da un sfat pe care merita sa il iei in consideratie. Iti transmite ca, in situatia de fata, cel mai bine e sa stai pe loc, sa nu faci nici un gest inainte, ori pentru ca problema se va rezolva de la sine, ori inca vor mai aparea unele aspecte care pot schimba lucrurile. Deci tine cont de sfatul impartasit de cel de langa tine, pentru ca iti vrea binele si va fi in avantajul tau. Va veni o zi cand vei descoperi efectele pozitive ale sfatului sai si ii vei transmite recunostinta ta pentru felul in care a reusit sa te opreasca la timp sa nu faci o greseala. Stai pe loc, asta e cheia!

VARSATOR

Esti gata sa calci stramb, dar pentru ca apare la timp o piedica, acela e exact semnul de care aveai nevoie pentru a te opri la timp. Ca atare, daca vezi ca apar amanari si intarzieri, ele sunt in beneficiul depasirii cu brio a acelui moment fragil. Daca piedica respectiva nu ar aparea, ai face o greseala, deci spune mersi ca cineva nu raspunde la telefon, cineva cu este de gasit acasa, o usa e inchisa acolo unde ajungi, pentru ca, daca acele piedici nu ar fi existat, ai fi putut face o mare gafa: ai putea jigni, supara sau prejudicia pe cineva. Or, hopul cu pricina te opreste sa n-o mai faci!

PESTI


Joci un rol important intr-o discutie, pentru ca sfatul tau este mobilizator pentru o persoana careia ii lipseste curajul. Tu ai o vorba buna pentru ea, ai un cuvant de incurajare care il va ajuta pe acesta sa treaca peste un blocaj si sa faca pasi mari inainte. Ai de ce sa fii mandru pentru ajutorul oferit, pentru ca poti vedea cu ochii tai ce salt mare se resimte acum in planurile celui din fata ta. Fara tine, ar fi stat mult timp in acelasi loc fara stie ce e de facut, or, cu tine alaturi, parca a prins din nou viata. Sustine-l, incurajeaza-l, motiveaza-l cum stii tu mai bine.

Horoscop oferit de ACVARIA.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 

Citește și: Cine este și câți ani are Dolunay Soysert, actrița care joacă rolul Neslihan Soysalan în noul serial „Inimă rebelă”. Iată cum arată aceasta la început de carieră- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Patrick și Bianca Giurcă, față în față în camera roșie, după ce a fost geloasă pe el și pe Virginia. Ce a făcut-o pe tânără să răbufnească

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies