Vindeca-te de cancer la colon cu mere! Afla cum este posibila aceasta minune!

Vindeca-te de cancer la colon cu mere! Afla cum este posibila aceasta minune!
Vindeca-te de cancer la colon cu mere! Afla cum este posibila aceasta minune!

Cancerul de colon este in prezent a doua cauza de deces pentru femeile din intreaga lume, si a treia cauza pentru barbati.

 

Studii au descoperit ca un compus natural numit oligozaharide, derivat din mere, determina uciderea a 46% din celulele cancerului de colon uman in vitro, fiind mai eficienta decat orice procedura conventionala – chimioterapia.
In plus, spre deosebire de medicamentele chimio toxice, oligozaharide sunt compusi naturali, ce promoveaza sanatatea pe scara larga, fiind prezente in fructe si legume.
Cercetatorii s-au concentrat pe mere, folosindu-le ca un mijloc natural pentru tratarea si prevenirea cancerului de colon, deoarece acestea sunt fructele cele mai consumate de populatia multor tari, si
au descoperit deja ca acestea au o capacitate de a lupta impotriva cancerului de san, cancerului ovarian, cancerului pulmonar, cancerului de ficat si cancer de colon.
Oligozaharidele din mere au fost folosite in acest studiu, deoarece proprietatile lor anti-cancer au fost stabilite deja.
Oligozaharidele au castigat o atentie tot mai accentuata in calitatea de produse alimentare generale de promovare a sanatatii functionale, si sunt, probabil, folosite pentru a imbogati mai multe alimentele pe care le mananci deja (de exemplu, ca fructooligozaharide).
Acestea au fost gasite in studii pentru a promova sanatatea florei intestinale, controlul glicemiei, precum intarirea sistemului imunitar. Oligozaharidele apar in mod natural in multe plante (fructe, legume si alge), precum si in miere si lapte.
Ele pot fi, de asemenea, formate prin descompunerea glucidelor mai complexe de fructe (adica de pectina) de enzime pectolitice, asa cum a fost facut de catre cercetatorii din acest studiu.
Intr-o anumita masura, aceasta reactie poate aparea atunci cand mancam fructul crud, deoarece merele contin in mod natural circa 1,5% la suta pectina, precum si o enzima pectinaza. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul ca sucul de mere prelucrat comercial nu contine practic nici o pectina sau enzima activa, si contine, de asemenea, doar circa 10% din polifenoli, comparativ cu merele crude. Ca de obicei, fructele sau legumele crude si proaspete sunt mult mai sanatoase decat varianta prelucrata.
Sursa: Secretele.ro, autor Cristian Iacov

Studii au descoperit ca un compus natural numit oligozaharide, derivat din mere, determina uciderea a 46% din celulele cancerului de colon uman in vitro, fiind mai eficienta decat orice procedura conventionala – chimioterapia.

In plus, spre deosebire de medicamentele chimio toxice, oligozaharide sunt compusi naturali, ce promoveaza sanatatea pe scara larga, fiind prezente in fructe si legume. 



Cercetatorii s-au concentrat pe mere, folosindu-le ca un mijloc natural pentru tratarea si prevenirea cancerului de colon, deoarece acestea sunt fructele cele mai consumate de populatia multor tari, si au descoperit deja ca acestea au o capacitate de a lupta impotriva cancerului de san, cancerului ovarian, cancerului pulmonar, cancerului de ficat si cancer de colon. 

Oligozaharidele din mere au fost folosite in acest studiu, deoarece proprietatile lor anti-cancer au fost stabilite deja.


Oligozaharidele au castigat o atentie tot mai accentuata in calitatea de produse alimentare generale de promovare a sanatatii functionale, si sunt, probabil, folosite pentru a imbogati mai multe alimentele pe care le mananci deja (de exemplu, ca fructooligozaharide). Acestea au fost gasite in studii pentru a promova sanatatea florei intestinale, controlul glicemiei, precum intarirea sistemului imunitar. Oligozaharidele apar in mod natural in multe plante (fructe, legume si alge), precum si in miere si lapte. 


Ele pot fi, de asemenea, formate prin descompunerea glucidelor mai complexe de fructe (adica de pectina) de enzime pectolitice, asa cum a fost facut de catre cercetatorii din acest studiu. Intr-o anumita masura, aceasta reactie poate aparea atunci cand mancam fructul crud, deoarece merele contin in mod natural circa 1,5% la suta pectina, precum si o enzima pectinaza. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul ca sucul de mere prelucrat comercial nu contine practic nici o pectina sau enzima activa, si contine, de asemenea, doar circa 10% din polifenoli, comparativ cu merele crude. Ca de obicei, fructele sau legumele crude si proaspete sunt mult mai sanatoase decat varianta prelucrata. 

Sursa: Secretele.ro, autor Cristian Iacov

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

 

Citește și: Robi și Gagea, în pericol de eliminare? „Este ultima ta zi aici”. Cei doi concurenți au avut un conflict aprins la finalul ediției de luni, din „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Declarația șocantă a unui martor care a văzut cum a murit Silviu Prigoană!- stirilekanald.ro



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Arta Compromisului: Cum să Abordezi Certurile în Mod Constructiv în Cuplu

Anamaria Prodan, de nerecunoscut. Brunetă și machiată strident, la nunta cu fostul soț FOTO

„Mă odihnesc” Ultimele cuvinte ale lui Silviu Prigoană înainte să moară. Unul dintre prietenii cu care era la masă povestește ce a făcut înainte să-și dea ultima suflare

Cine moștenește întreaga avere a omului de afaceri Silviu Progoană

Ne așteaptă un fenomen astronomic impresionant! Ce se întâmplă în luna noiembrie?

Pedepse grele pentru Robi și Gagea! Soarta lui Robi va sta doar în mâinile concurenților! „În acest moment noi ne-am luat mâinile de pe tine!” Iată cum au reacționat cei doi concurenți

Breaking news! Cum a murit, de fapt, Silviu Prigoana


Cookies