Poti sa-ti faci singur "pastile" naturiste impotriva tusei si a durerilor in gat! Reteta este extrem de simpla, iar efectul tratamentului este imediat

Poti sa-ti faci singur
Poti sa-ti faci singur "pastile" naturiste impotriva tusei si a durerilor in gat! Reteta este extrem de simpla, iar efectul tratamentului este imediat

In ultima perioada, leacurile naturiste sunt la mare cautare pentru tratarea racelilor. De multe ori insa, medicamentele din farmacii chiar daca sunt din plante, mai au in compozitie si "ceva" chimic.

Iata o reteta simpla, folosita de bunici pentru tratarea acceselor de tuse si a durerilor de gat. Nu ai nevoie decat de cateva ingrediente ieftine si un pic de timp liber ca sa prepari "pastilutele" miraculoase.
Ingrediente: 1 cana de zahar, 1/2 cana de apa, 1 lingura de suc de lamaie, 1 lingura de miere, 1/2 lingurita de ghimbir, 1/4 lingurita de cuisoare.
Toate aceste ingrediente se fierb pana cand se obtine o substanta vascoasa maronie (cam 20 de minute).

Se lasa apoi sa se raceasca un pic si cat sunt inca fierbinti se aseaza pe o hartie de copt, picurandu-se cu o lingurita, bobite de substanta. Vor arata la final ca niste bombonele mai plate. Peste ele se presara, la final, zahar pudra pentru a nu fi lipicioase. Cand s-au racit, se strang de pe hartie si se pot pastra inntr-un borcan sau intr-o cutie tapetata cu hartie de copt.

Cum se administreaza? Se topeste cate o bomboana intr-o cescuta de apa fierbinte, se amesteca pana cand se topeste si se bea.  Daca bei aceasta licoare atunci cand ai un acces de tuse vei observa ca aceasta se calmeaza imediat si vei avea o senzatie de bine.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies