Patru alimente pentru un abdomen plat! Uite ce sa bei dupa fiecare antrenament la sala

Patru alimente pentru un abdomen plat! Uite ce sa bei dupa fiecare antrenament la sala
Patru alimente pentru un abdomen plat! Uite ce sa bei dupa fiecare antrenament la sala

O talie de viespe se modeleaza prin ajustarea meniului zilnic. Iata ce superalimente pentru un abdomen plat trebuie sa consumi.

Avocado

Daca ar exista niste premii de excelenta si in lumea alimentelor fructul de avocado ar castiga detasat in fiecare an. Conform unui studiu realizat de revista Diabetes Care cei care consuma grasimi mononesaturate cum sunt cele continute de avocado slabesc mai mult in zona abdomenului decat cei care mananca acelasi numar de calorii, dar fara respectivele grasimi. Un alt studiu realizat de revista Obesity a aratat ca maimutele consumatoare de grasimi trans au talia cu 30% mai groasa decat cele care mananca mononesaturate.

Foloseste-te de el pentru a-ti prepara o gustare sanatoasa pentru birou. Pregateste de acasa un sos guacamole in care sa inmoi felii taiate din diverse legume.

Ceaiul verde

Fiecare dintre noi are niste patratele ascunse undeva sub grasime. Descopera-le pe ale tale arzand cat mai multe calorii din cele consumate zilnic. Arma cea mai buna impotriva ingrasarii este ceaiul verde. El ajuta la o mai buna functionare a metabolismului, iar trei cesti consumate zilnic echivaleaza cu 30 de calorii arse.


Afinele

Asa cum ti-am spus si mai sus exercitiile fizice sunt foarte bune pentru intarirea musculaturii. De aceea este foarte important sa consumi alimente bogate in antioxidanti. “Antioxidantii imbunatatesc circulatia sangvina – care aduce mai mult oxigen catre muschi. Oferind muschilor oxigenul de care ei au nevoie exercitiile par mult mai usor de facut. De aceea vei face sport mai intens si mai des.” explica directorul de nutritie sportiva de la Universitatea din Pittsburgh Leslie Bonci.
Afinele si murele sunt in topul fructelor bogate in antioxidanti. Le poti consuma de la micul dejun, strecurate printre fulgii de cereale integrale.

Cacao cu lapte

Inlocuieste bauturile energizante pe care le consumi de obicei pentru sport cu laptele cu cacao. Atletii care fac asta au mult mai putine probleme cu muschii dupa sport, iar un pahar de bautura in care carbohidratii se unesc cu proteinele ajuta la marirea masei musculare.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Sursa: andreearaicu.ro



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Cine este actorul care dă viață personajului principal Serhan Soysalan, din noul serial „Inimă rebelă”. Publicul l-a cunoscut deja pe Yurdaer Okur în producția „Secrete de familie”, în care a jucat rolul Procurorului Turgut Ali

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies