Cele mai bune 10 sfaturi pentru a reusi sa slabesti! Respecta-le si vei avea un corp de vis!

Cele mai bune 10 sfaturi pentru a reusi sa slabesti! Respecta-le si vei avea un corp de vis!
Cele mai bune 10 sfaturi pentru a reusi sa slabesti! Respecta-le si vei avea un corp de vis!

Traim intr-o perioada in care toata lumea pune mare accent pe felul in care arata, asa ca, ar fi bine sa te incadrezi in tipare daca nu vrei sa fi dat la o parte.

Important este sa iti gasesti timp pentru sport, dar sa ti cont si de niste reguli pretioase pentru a obtine o silueta de vis. Uite mai jos o lista de reguli de care ar trebui sa ti cont ca sa dai jos din kilogramele in plus.

1. Trebuie sa pui accent pe exercitiile de aerobic- alergarea, pedalarea, stepper-ul sunt extrem de bune pentru ca presupun un consum mare de oxigen.



2. Trebuie sa ai un program bine stabilit saptamanal, dar sa nu depasesti 3- 4 sedinte. Suprasolicitarea nu duce la slabire.

3. Daca aveti o greutate mare se recomanda ca sedintele pentru exercitii sa fie mai scurte, iar apoi sa le cresteti treptat. Nu va grabiti sa va scoateti sufletul pentru ca nu veti slabi mai repede.

4. Intotdeauna sa faceti incalzirea inainte de antrenamente.
Acest lucru duce la o marire treptata a fluxului sangvin in tot corpul si ajuta pentru viitor.

5. Faceti exercitiile de aerobic dupa cele cu greutati pentru ca altfel nu veti avea suficienta energie si pentru antrenamentul anaerob.

6. Cresterea exagerata a muschilor e un mit. Sa nu credeti ca dupa cateva sedinte veti arata ca un monstru. Efectuati exercitii cu greutati mici sau medii cu serii de 15-20 de repetari.
Musculatura doar se va tonifia.

7. Cuplati la antrenamentele cu greutati cate 2-3 grupe de muschi si efectuati cate 2 exercitii cu serii de cate 15-20 de repetari.

8. Puneti-va la lucru fiecare grupa musculara doar o data pe saptamana.

9. Nu exagerati lucrand o grupa musculara cu sute de repetari saptamanal.

10. Obligatoriu sa aveti zile de pauza in programul saptamanal de antrenament.
In aceste zile trebuie sa va odihniti cat mai bine.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Gina Bradea, mesaj pentru urmăritorii care au judecat-o în momentul în care a fost în spital. “E cumplit ceea ce mi s-a întâmplat. Nu doresc să ajungeți pe patul unui spital.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies