Provocat de doua gemene, Botezatu a cedat nervos

Provocat de doua gemene, Botezatu a cedat nervos
Provocat de doua gemene, Botezatu a cedat nervos

Surorile gemene Ana si Maria Stratulat s-au remarcat in mod deosebit in show-ul “Supermodels by Catalin Botezatu”, show-ul care debuteaza sambata la Kanal D, nu numai prin asemanarea izbitoare si frumusete, dar si prin farsa pe care i-au pus-o la cale amfitrionului show-lui.

Cele doua fete din Braila au reusit sa il puna in incurcatura pe Botezatu si chiar sa il faca sa isi iasa din minti la una dintre probe. 

“Catalin ne-a pus o intrebare,  ca sa ne incerce. Ne-a zis ceva de genul:, pentru ca ea isi doreste foarte mult asta. El a vrut sa ma provoace si m-a ales pe mine. Dar si eu il voi provoca pe el si il voi pacali!”, a povestit Maria.



Gemenele  si-au schimbat intre ele hainele, astfel incat Maria “a devenit” Ana, iar Ana “a devenit” Maria. 

Fetele, care sunt eleve in clasa a XII-a, au povestit ca au mai facut o astfel de “combinatie” la ora de istorie, fara ca doamna profesoara sa se prinda.



“Eu stiu ca intre gemene exista o legatura foarte stransa, stiu emotia dintre voi, dar, din pacate, doar una merge mai departe! A fost nevoie sa va despart pe simplul criteriu al prestatiei”, le-a spus Botezatu celor doua surori.
 Daca a cazut sau nu Catalin Botezatu a cazut in plasa celor gemene, veti afla  urmarind emisiunea “Supermodels by Catalin Botezatu ”, a carei premiera va fi difuzata sambata, 7 februarie, de la 21.30, la Kanal D!

Show-ul, care va fi difuzat in fiecare sambata si duminica, de la 21:30, la Kanal D,  combina provocarile unui concurs de televiziune cu stralucirea vietii de model.  Aspirantii la titlul de Supermodel- baieti si fete – nu sunt doar manechine pe catwalk, ci trebuie sa dovedeasca faptul ca au charisma si determinarea necesare pentru a cuceri lumea showbiz-ului si publicul.
Nu de putine ori, Catalin Botezatu ii supune pe concurenti la adevarate teste de curaj si vointa, in situatii limita.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Poveștile pierderilor colosale ale vedetelor din România la jocurile de noroc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cu ce se ocupă cei doi copii ai Larisei Uță și ai lui Alin Oprea la Londra. Mai rar o asemenea educație: "Melissa nu mai poate să cânte..."

Ramona Bădescu a vorbit deschis despre miracolul care i-a schimbat viața! „Niciodată nu există un timp pentru a fi mamă.”

Astrologul Marian Golea: Cum se calculează corect zodia în astrologia chineză, în funcție de locul nașterii: „Au două zile de naștere”

"N-am mai dormit de când s-a întâmplat". Cătălin conducea tramvaiul care l-a ucis pe ofițerul SPP!


Cookies