Laura Cosoi iti recomanda o reteta buna de ciorba putin iute, incercata chiar de ea.
Ingrediente:
- 1 ceapa
- 2 morcovi
- 1/2 de telina
- 1 radacina patrunjel
- 1 pastarnac
- patrunjel verde, leustean, tarhon
- 1 lamaie
- 2 linguri otet in care au stat ardeii iuti
- 1 lingura sos de rosii
- 1-2 bucati rasol de vita
- 2 cartofi
- 1 gogosar
- sare dupa gust
Preparare:
Se pun la fiert ceapa si telina (intreagi) intr-o oala si in alta oala se pune la fiert rasolul de vita. Se taie cubulete morcovii, pastarnacul si radacina patrunjelului si se adauga peste ceapa si telina. Dupa ce au fiert cat de cat se adauga cartofii si gogosarul taiat cubulete. Dupa ce a fiert ceapa si telina se scot din ciorba.Dupa
Apa in care a fiert se strecoara prin sita si se adauaga peste legumele fierte. Pui carnea si verdeata maruntita. Se amesteca 2 linguri de ciorba, separat intr-o canita, cu pasta de rosii si apoi se adauga peste intreaga compozitie. La final pui zeama de la o lamaie si otetul de la ardeii iuti (poti sa pui si otet natura din struguri).
Sursa: lauracosoi.ro
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro