Uite cum sa alungi supararea daca esti singura de Valentineʼs Day

Uite cum sa alungi supararea daca esti singura de Valentineʼs Day
Uite cum sa alungi supararea daca esti singura de Valentineʼs Day

Valentine's Day nu este prilej pe bucurie pentru toata lumea.

In timp ce cuplurile isi celebreaza iubirea prin activitati de tot felul, persoanele care nu au pe nimeni alaturi in aceasta zi se simt mai singure decat oricand.

Pentru a-l scuti pe Cupidon de blesteme din partea celor care sunt singuri Valentine’s Day, iata cateva sugestii de activitati placute care te vor ajuta sa treci peste aceasta zi cu zambetul pe buze:

Maraton de filme- Fa-ti plinul cu popcorn, chipsuri si alte gustari nesanatoase, aduna-ti prietenii singuri laolalta si alegeti filmele care v-ar binedispune, dar stati cat mai departe de cele romantice.



Zi de relaxare- Relaxeaza-te si evita sa te gandesti la problemele in dragoste. Mergi la SPA, la inot, citeste o carte buna sau rasfata-te gatind felul de mancare preferat.

Calatoreste-
Pune la bataie un plan de calatorie si viziteaza un loc pe care iti doreai de mult sa-l vezi. Poti cumpara bilete de avion din timp catre orasul strain preferat, sau poti pleca intr-o excursie de o zi, spre o destinatie mai apropiata.


Iesi in oras- Pune-ti hainele „de sarbatoare” si iesi in oras. Fie ca alegi un club, fie ca mergi la karaoke sau intr-un bar, distreaza-te si incearca sa cunosti oameni noi.

Fa sport- Mergi la alergat in parc, la sala sau inchiriaza o bicicleta. Entorfinele pe care corpul tau le va elibera in timpul activitatii fizice te vor face sa te simti grozav.


Petrece timp cu familia- Intoarce-te la casa parinteasca si lasa-te rasfatata de bucatele mamei si de caminul parintesc. O mica intoarcere in timp, in perioada copilariei, iti va lua gandul de la problemele in dragoste.

Sursa: www.adevarul.ro

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

De ce cade părul la femei în special toamna. Cum explică specialiștii, principalele cauze

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Horoscop zilnic, 20 septembrie 2024: Trei zodii își schimbă viața radical. Acestea au noroc în carieră și întâlnesc o persoană specială

VIDEO Roberta și Moldo, deranjați de faptul că Antoni nu recunoaște relația avută cu Rebecca. Ce spune bruneta despre acest lucru. „A venit aici și plângea, iar eu tot pentru el am sărit.”

Ea este noua iubită a lui Ionuț de la Casa Iubirii! Cum au fost surprinși fostul concurent și frumoasa șatenă, chiar de ziua ei

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies