Afla care este femeia perfecta in functie de zodie

Afla care este femeia perfecta in functie de zodie
Afla care este femeia perfecta in functie de zodie

Cu siguranta, te-ai intrebat daca esti iubita perfecta sau ti-ai dorit sa reusesti sa il surprinzi pe iubitul tau.

Chiar daca esti deja intr-o relatie sau, pur si simplu, ai pus ochii pe cineva, sa stii care sunt asteptarile celuilalt, te va ajuta.

Citeste, asadar, urmatoarele randuri si descopera cum arata femeia perfecta, in functie de  zodia lui.

Berbec

Atras de aventura si tot ce inseamna adrenalina, barbatul berbec isi doreste langa el o femeie puternica, nu neaparat frumoasa, dar care sa fie la fel de pasionala ca el si care sa fie dispusa sa il urmeze.

Taur

Sensibilul taur este atras de femeile frumoase si, eventual, misterioase. Desi isi doreste ca persoana de langa el sa intoarca privirile tuturor, nu este adeptul perfectiunii si este chiar atras de micile defecte.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Gemeni

Nativii din aceasta zodie sunt atrasi doar de femeile frumoase.

Le place sa flirteze, insa sunt dispusi sa se implice intr-o relatie atunci cand gasesc intruchiparea perfectiunii. Cu toate acestea, femeia care va fi aleasa de barbatul din zodia gemeni va trebui sa fie capabila sa tina mereu pasul cu schimbatorul geaman.

Rac

Din cauza sensibilitatii crescute ale acestei zodii, barbatul rac are nevoie de o femeie care sa ii ofere afectiunea necesara.

În ceea ce priveste aspectul fizic, nativii din rac nu sunt foarte pretentiosi, insa isi doresc ca persoana de langa ei sa fie calma.

Leu

Una dintre cele mai pretentioase zodii, atunci cand vine vorba de femeia ideala, este leul. Acesta isi doreste sa aiba langa el o femeie pe care sa o etaleze ca pe un trofeu.

Asadar, nu doar ca va trebui sa fii mereu aranjata, dar va trebui sa ii arati si cat de bine te descurci in inalta societate. Nativul leu isi doreste o femei extravaganta si desteapta, dar careia sa nu ii lipseasca simtul umorului.

Citeste tot articolul pe yve.ro



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Ce a pățit Tavi Clonda cu mașina, chiar de ziua fiicei sale, Victoria? Artistul a avut nevoie de ajutorul soției. „Important e noi să fim sănătoși.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Biletele pentru Festivalul BEACH, PLEASE! 2025 se vând ca pâinea caldă! Ce preț au și ce surprize pregătesc organizatorii

Modul inedit prin care Geta Sterp a anunțat sexul copilului! Ce spun versurile melodiei cântate de sora lui Culiță Sterp?

Andreea Mantea îl contactează pe fostul iubit al Rebeccăi! Care este, de fapt, relația dintre cei doi? Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii marți, 24 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

"N-am mai dormit de când s-a întâmplat". Cătălin conducea tramvaiul care l-a ucis pe ofițerul SPP!


Cookies