Shake-urile pentru sala care iti dau energie instant! Uite cum se prepara

Shake-urile pentru sala care iti dau energie instant! Uite cum se prepara
Shake-urile pentru sala care iti dau energie instant! Uite cum se prepara

Vrei sa mergi la sala, insa te simti prea obosita? Uite cateva shake-uri pe care le poti consuma inainte de orele de cardio. Andreea Raicu recomanda 3 bauturi ce iti ridica energia instant si care sunt si extrem de sanatoase.

Shake kiwi si spanac

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Ingrediente: 1 ½ lapte de migdale, 2 maini de spanac, 2 kiwi, 1 lingura de unt de migdale nesarat si 1 lingurita de nectar de agave. Amesteca toate ingredientele in blender si mixeaza pana cand obtii un shake fin. Daca este prea dens, ii mai poti adauga putin lapte.



Shake cu banane si nuci

Ingrediente: 2 cesti de lapte de cocos, 1 banana, 1 lingura de miere, ¼ lingurita extract de vaninile, un pumn de nuci. Pune-le pe toate in blender si pulseaza de cateva ori pana cand nucile se maruntesc bine.

Shake cu dovleac si pudra proteica de vanilie


Ingrediente: ½ ceasca de dovleac copt, 1 ceasca de lapte de migdale, ½ banana, 1-2 lingurite de pudra proteica de vanilie, ½ lingurita de extract de vanilie, 1 lingura de seminte de
dovleac. Pune ingredientele in blender si mixeaza.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Ce a pățit Tavi Clonda cu mașina, chiar de ziua fiicei sale, Victoria? Artistul a avut nevoie de ajutorul soției. „Important e noi să fim sănătoși.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Biletele pentru Festivalul BEACH, PLEASE! 2025 se vând ca pâinea caldă! Ce preț au și ce surprize pregătesc organizatorii

Modul inedit prin care Geta Sterp a anunțat sexul copilului! Ce spun versurile melodiei cântate de sora lui Culiță Sterp?

Andreea Mantea îl contactează pe fostul iubit al Rebeccăi! Care este, de fapt, relația dintre cei doi? Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii marți, 24 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

"N-am mai dormit de când s-a întâmplat". Cătălin conducea tramvaiul care l-a ucis pe ofițerul SPP!


Cookies