7 remedii naturale care te ajuta sa scapi de negi!

7 remedii naturale care te ajuta sa scapi de negi!
7 remedii naturale care te ajuta sa scapi de negi!

Ai negi si nu ai idee cum sa scapi de ei? Ti-au aparut in zone delicate cum ar fi suprafata ochilor, a gatului sau chiar sub sani? Ei bine, uite cateva remedii naturiste ce te ajuta sa ii indepartezi.

1. Uleiul de arbore de ceai- Extrem de cunoscut pentru proprietatile sale anti-bacteriene si anti-virale. Daca vei folosi acest ulei pe suprafetele observate vei vedea ca negii se vor usca si vor cadea de la sine.

2. Otetul de mere-
Acesta este inamicul numarul al negilor. Fa un amestec de apa cu otet de mere si maseaza zona respectiva de doua-trei ori pe zi.



3. Rostopasca-
Tinctura cat si seva de rostopasca sunt remedii extraordinare. Aplicate timp de trei saptamani, dimineata si seara, acestea ard negii.

4. Lamaia-
S-a dovedit extrem de eficienta in astfel de cazuri. Se recomanda prepararea unei solutii din otet de vin si coaja de lamaie care sa fie lasata asa timp de o saptamana. Tamponeaza negii de vreo doua ori pe zi pana cand acestia dispar.


5. Nucile verzi si busuiocul-
Coaja nucilor verzi si semintele pisate de busuioc eliminta negii.

6. Galbenelele si papadiile- Ceaiul si tinctura de galbenele fac minui. Si sucul de papadie aplicat direct pe negi duce la disparitia acestora.

7. Propolisul- Este foarte bun, el uscand negii, iar acestia vor cadea singuri.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Horoscop 29 septembrie 2024. O zodie are mai mult curaj

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Rețea de escroci destructurată în Spania! Femei păcălite cu sute de mii de euro de bărbați care se pretindeau că sunt Brad Pitt

VIDEO Rebecca, în lacrimi după discuția cu Antoni. Patrick, Bianca și Julia încearcă să o liniștească. „Pentru mama, că ea nu merită toate astea.”

Cine este și câți ani are Seray Özkan, care joacă rolul Çagla Soysalan, în noul serial „Inimă rebelă”! Iată cum arăta carismatica actriță înainte de începerea filmărilor

A fost găsit mort, legat la mâini și cu o pungă neagră pe cap. Tânărul de 23 de ani din Călărași și-ar fi pus capăt zilelor după ce și-a pierdut tatăl într-un incendiu


Cookies