Bai termale si minerale in Romania! Unde sa dai o fuga in timpul iernii!

Bai termale si minerale in Romania! Unde sa dai o fuga in timpul iernii!
Bai termale si minerale in Romania! Unde sa dai o fuga in timpul iernii!

Romania este o tara cu foarte multe bai termale si ape minerale, care sunt folosite in balneoterapie sau pur si simplu pentru relaxare.

Romanii sunt niste norocosi fiindca aproape in fiecare judet exista cate o o statiune balneara. In Arad avem Baile Lipova, in Bacau sunt Baile Slanic Moldova, in Bihor Baile Madaras si Baile Felix. In Bistrita-Nasaud exista una dintre cele mai frumoase bai din tara: Baile Figa, iar in Cluj gasim Baile Baita. In Covasna sunt Baile Balvanyos si Baile Malnas, in Ialomita sunt Baile Amara, iar in Mehedinti sunt Baile Bala.

Daca faceti o vizita la Satu Mare trebuie sa treceti si pe la Baile Acas-Mihaieni, iar in Salaj la Baile Boghis. La doar cativa kilometri de Timisoara sunt Baile Sanmihaiu German, iar in Vrancea sunt Baile Soveja.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Ce a pățit Tavi Clonda cu mașina, chiar de ziua fiicei sale, Victoria? Artistul a avut nevoie de ajutorul soției. „Important e noi să fim sănătoși.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Biletele pentru Festivalul BEACH, PLEASE! 2025 se vând ca pâinea caldă! Ce preț au și ce surprize pregătesc organizatorii

Modul inedit prin care Geta Sterp a anunțat sexul copilului! Ce spun versurile melodiei cântate de sora lui Culiță Sterp?

Astrologul Marian Golea: Cum se calculează corect zodia în astrologia chineză, în funcție de locul nașterii: „Au două zile de naștere”

"N-am mai dormit de când s-a întâmplat". Cătălin conducea tramvaiul care l-a ucis pe ofițerul SPP!


Cookies