Lotiunea de patrunjel te scapa de petele de pe fata si de cosuri! Uite cum poti sa ti-o prepari singura acasa!

Lotiunea de patrunjel te scapa de petele de pe fata si de cosuri! Uite cum poti sa ti-o prepari singura acasa!
Lotiunea de patrunjel te scapa de petele de pe fata si de cosuri! Uite cum poti sa ti-o prepari singura acasa!

Toate fetele isi doresc sa aiba un ten impecabil, sanatos si curat, dar expunerea la soare fara protectie, acneea sau cearcanele fac acest lucru sa fie aproape imposibil! Noroc ca exista un tratament simplu, ieftin si foarte eficient care te scapa de petele inestetice de pe fata.

Lotiunea de patrunjel este solutia minune la aceste probleme. Patrunjelul contine magneziu si potasiu si ajuta la regenerarea pielii. Reduce roseata, iritatiile, dar si inflamatiile in cazul accneei.

Nu e minciun ca toti ce bagi in gura, face minuni la ten! Cine s-ar fi gandit vreodata ca patrunjelul te va scapa definitiv de petele de pe fata? Ei acest lucru chiar este posibil! Iata care este reteta lotiunii pe baza de patrunjel, cu care trebuie sa te dai de doua ori pe zi pentru a avea efecte:

Ingrediente:

-doua linguri de patrunjel tocat

-200

ml de apa fiarta

-zeama de lamaie

Mod de preparare

Pune apa sa fiarba, cand da in clocot, adauga lingurile de patrunjel. Timp e 15 minute, lasa amestecul pe foc, apoi da-l la racit. Se strecoara lichidul de pasta, iar peste pasta ramasa toarna o lingura de zeama de lamaie. Compozitia se tine la frigider timp de 5 zile. Abia dupa aceste 5 zile, lotiunea se poate folosi.
In fiecare dimineata si seara, maseaza-ti fata cu aceasta lotiune, las-o sa actioneze 5 minute dupa care clateste cu apa calduta.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Larisa Uță, despre bunurile pe care le are împreună cu fostul soț, Alin Oprea. Ce ar mai fi, de fapt, de împărțit. „În momentul acesta o dăm înapoi oricând vrea el.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."

EDITORIAL: The Floor - un show care te ține cu ochii pe micul ecran!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies