Alina Laufer se pregateste de un bebe!

Carina este fiica Alinei din prima casatorie
Alina Laufer se pregateste de un bebe!

Alina Laufer are planuri serioase in 2015. Fosta prezentatoare de televiziune vrea sa-si mareasca familia si sa ii daruiasca sotului ei, afaceristul Ilan Laufer, un mostenitor.

Sau, o mostenitoare. “Nu conteaza sexul, sanatos sa fie. Lucram de zor si spera sa reusim. Ne dorim foarte mult un copil, o surioara sau un fratior pentru fetita mea, Carina.

Ea are acum sase ani si ar fi in culmea fericirii daca i-as da acesta veste”, ne-a declarat Alina Laufer. Adepta a stilului de viata sanator, blonda a avut intotdeauna grija de corpul sau si a devenit un mic guru in materie de preparate hipocalorice pe care le prepara singura, acasa.
“Nu am luat in viata mea anticonceptionale, sunt total impotriva lor, si am mare grija de felul in care ma alimentez. Bebe poate sa vina cand vrea el. Il asteptam!”, a adaugat Alina Laufer.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

VIDEO Ce au discutat Gagea și Moldo, în grădină? Se pare că Antoni a fost subiectul lor principal: "O certa pe fata aia că nu-l cucerește, auzi și tu..."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies