Recomandare Kfetele.ro: Curs Acreditat Marketing Digital

Recomandare Kfetele.ro: Curs Acreditat Marketing Digital
Recomandare Kfetele.ro: Curs Acreditat Marketing Digital

Stiai ca, daca publici doua texte identice pe doua site-uri diferite, Google te penalizeaza si site-ul tau poate avea de suferit?

Invata cum sa eviti astfel de greseli si ce trebuie sa stii, pentru a avea continut de calitate, ce te poate plasa in primele pozitii in motoarele de cautare. Creative Business Management te invita in perioada 28 februarie-1 martie la un curs deschis de Marketing Digital unde ai posibilitatea sa afli ce criterii trebuie sa indeplinesti, pentru a fi vizibil si eficient in mediul online.

In aceste doua zile iti vor fi prezentate modele de succes in promovarea online, ce te vor ajuta sa stii ce buget trebuie sa aloci pentru marketingul digital dar si cat de importanta este

interactiunea cu clientii.  Astfel, fie ca detii un magazine online, un blog sau ai un business la inceput de drum este necesar sa fi prezent in mediul digital pentru a avea succesul dorit. Este recomandat sa folosesti mesaje relevante si adecvate brandului respectiv. De asemenea, este necesar sa folosesti campaniile SMO si e-mailing pentru a cunoaste cat mai bine profilul consumatorului. Toate aceste informatii vor fi furnizate sub indrumarea trainerului Ionut Condruz.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Ionut Condruz are o experienta de peste 6 ani, atat in marketing digital cat si in management. In prezent este consultant in promovarea online si in management pentru diferite companii. A sustinut prelegeri pe aceste teme, atat la nivel national cat si international.

Cursul costa 500 lei iar inscrierile se fac telefonic 0743.183.353,

pe email [email protected] sau pe site-ul www.cbmanagement.ro.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Ce a pățit Tavi Clonda cu mașina, chiar de ziua fiicei sale, Victoria? Artistul a avut nevoie de ajutorul soției. „Important e noi să fim sănătoși.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Biletele pentru Festivalul BEACH, PLEASE! 2025 se vând ca pâinea caldă! Ce preț au și ce surprize pregătesc organizatorii

Modul inedit prin care Geta Sterp a anunțat sexul copilului! Ce spun versurile melodiei cântate de sora lui Culiță Sterp?

Andreea Mantea îl contactează pe fostul iubit al Rebeccăi! Care este, de fapt, relația dintre cei doi? Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii marți, 24 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

"N-am mai dormit de când s-a întâmplat". Cătălin conducea tramvaiul care l-a ucis pe ofițerul SPP!


Cookies