Horoscopul vietii: vezi cati ani o sa traiesti

Horoscopul vietii: vezi cati ani o sa traiesti
Horoscopul vietii: vezi cati ani o sa traiesti

Nativii fiecarui semn zodiacal inclina spre un anume tip de alimentatie, unii sunt predispusi la vicii, iar altii isi duc existenta in mod responsabil si calculat, fara a se expune exceselor.

În plus, casa a opta in semnul astral ne indica predispozitia pentru a trai pana la o anumita varsta. Acesti factori ne pot ajuta sa identificam, in medie, sansele duratei de viata pentru reprezentantii zodiilor.

Berbec

Fiindca ai o fire impulsiva, obisnuiesti sa risti si sa te aventurezi in tot felul de situatii, nu stai o clipa locului, muncesti pana la epuizare, de aceea poti sa ai deseori probleme de sanatate.

Cu toate acestea, poti ajunge sa traiesti pana in jurul varstei de 75 de ani.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Taur

De obicei duci o viata echilibrata, chiar daca te consumi pentru diferite probleme si te lupti cu stresul. Daca te odihnesti suficient si ai grija sa nu faci excese in privinta alimentatiei, sunt sanse sa duci o viata frumoasa pana in jur de 70 de ani.

Gemeni

Ai o natura imprevizibila, duala, de aceea pentru tine exista doua variante: fie esti genul petrecaret care nu se da in laturi de la asumarea riscurilor care predispun la accidente, fie ai grija de tine si te temperezi. Poti trai intre  50- 70 de ani, in functie de stilul de viata.

 

Citeste tot articolul pe yve.ro



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Ce a pățit Tavi Clonda cu mașina, chiar de ziua fiicei sale, Victoria? Artistul a avut nevoie de ajutorul soției. „Important e noi să fim sănătoși.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Biletele pentru Festivalul BEACH, PLEASE! 2025 se vând ca pâinea caldă! Ce preț au și ce surprize pregătesc organizatorii

Modul inedit prin care Geta Sterp a anunțat sexul copilului! Ce spun versurile melodiei cântate de sora lui Culiță Sterp?

Andreea Mantea îl contactează pe fostul iubit al Rebeccăi! Care este, de fapt, relația dintre cei doi? Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii marți, 24 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

"N-am mai dormit de când s-a întâmplat". Cătălin conducea tramvaiul care l-a ucis pe ofițerul SPP!


Cookies