Horoscop: Acestia sunt cei mai nesimtiti barbati in functie de zodie

Horoscop: Acestia sunt cei mai nesimtiti barbati in functie de zodie
Horoscop: Acestia sunt cei mai nesimtiti barbati in functie de zodie

Unii barbati sunt mai nesimtiti decat altii, iar acest lucru este dovedit de anumite tipare astrale care se potrivesc fiecarei zodii.

Desigur, exista si exceptii, insa multe trasaturi sunt comune in randurile celor care trateaza femeile cu lipsa de respect. Afla cat de nesimtiti sunt barbatii din fiecare semn zodiacal si in privinta carora este bine sa fii precauta.

Berbec

Barbatul din zodia Berbec este bun in adancul sufletului sau, insa are o fire impulsiva, directa si de aceea poate spune sau face lucruri care sa deranjeze uneori, fara sa se gandeasca la impactul pe care il au asupra ta, astfel incat poate fi catalogat ocazional drept nesimtit.

Taur

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Barbatul Taur stie cum sa se poarte si de regula este manierat. Cu toate ca in anumite circumstante poate fi extrem de incapatanat, nu este genul care sa se poarte urat cu tine, iar sansele de a fi nesimtit, sunt rare.

Gemeni

Cu Barbatul nascut sub semnul Gemeni, trebuie sa ai mare grija.

Acesta are un caracter cameleonic si cu toate ca la prima vedere pare cuceritor, deseori isi schimba starea de spirit si poate intrece masura, devenind cel mai nesimtit dintre toti nativii zodiacului.

Rac

În general, Barbatul Rac este un exemplu de bun simt. Sansele ca el sa sara calul si sa jigneasca sunt minime, deoarece este sensibil si nu agreeaza nesimtirea. În unele ocazii poate fi instigat, insa rareori da curs unor ganduri sau fapte de acest gen.

Citeste articolul complet pe yve.ro



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies