Uite ce desert a pregatit Carmen Bruma in luna indragostitilor!

Uite ce desert a pregatit Carmen Bruma in luna indragostitilor!
Uite ce desert a pregatit Carmen Bruma in luna indragostitilor!

După ce a gustat un desert special la Jubile Signature Pipera, Carmen Brumă l-a reinterpretat într-o variantă originală, cu mai puţine calorii.

 

Jurnalistii si vedetele au fost astfel invitati aseara la un eveniment de degustare, la Jubile Signature Pipera, intr-o atmosfera rafinata, calduroasa si plina de stil. Bruma a fost gazda serii si a fost o prezenta extrem de placuta. Imbracata intr-o rochie lunga, de culoare neagra, cu spatele gol, care i-a pus in evidenta talia de viespe, bine lucrata la sala, de parca nici nu ai fi zis ca a nascut acum 9 luni, Carmen le-a explicat invitatilor cat de mult i-a placut Tarta Caprese si cum a gasit solutia de a-i schimba ingredientele pentru a o transforma intr-un
desert perfect, cu mai putine calorii.
Ingredientele initiale pentru Tarta Caprese sunt urmatoarele:
300g faina de migdale
250 g unt
250 g Ciocolata neagra 85%
200g zahar tos
5 oua
Zahar pudra vanilat pt ornare
Carmen Bruma a propus insa inlocuirea zaharului cu xylitol si a adaugat la reteta si in jur de 50-100 g.
de faina de canepa, care nu lipsetse, de regula, din alimentatia ei.
“Reteta initiala era acceptabila din punct de vedere caloric. Eu am propus sa punem xylitol in loc de zahar si sa adaugam si putina faina de canepa, in jur de 50-100 g. Jubilee e preocupat sa satisfaca gusturi cat mai diverse si exigente, iar Tarta Caprese mi s-a parut un desert rafinat si usor de digerat.
O sa-i prepar acest desert si lui Vladut, dar dupa ce va implini doi ani”, a marturisit Carmen Bruma.

Jurnalistii si vedetele au fost astfel invitati aseara la un eveniment de degustare, la Jubile Signature Pipera, intr-o atmosfera rafinata, calduroasa si plina de stil. Bruma a fost gazda serii si a fost o prezenta extrem de placuta. Imbracata intr-o rochie lunga, de culoare neagra, cu spatele gol, care i-a pus in evidenta talia de viespe, bine lucrata la sala, de parca nici nu ai fi zis ca a nascut acum 9 luni, Carmen le-a explicat invitatilor cat

de mult i-a placut Tarta Caprese si cum a gasit solutia de a-i schimba ingredientele pentru a o transforma intr-un desert perfect, cu mai putine calorii.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Ingredientele initiale pentru Tarta Caprese sunt urmatoarele:

300g faina de migdale
250 g unt
250 g Ciocolata neagra 85%
200g zahar tos
5 oua

Zahar pudra vanilat pt ornare

Carmen Bruma a propus insa inlocuirea

zaharului cu xylitol si a adaugat la reteta si in jur de 50-100 g. de faina de canepa, care nu lipsetse, de regula, din alimentatia ei.

“Reteta initiala era acceptabila din punct de vedere caloric. Eu am propus sa punem xylitol in loc de zahar si sa adaugam si putina faina de canepa, in jur de 50-100 g. Jubilee e preocupat sa satisfaca gusturi cat mai diverse si exigente, iar Tarta Caprese mi s-a parut un desert rafinat si usor de digerat.

O sa-i prepar acest desert si lui Vladut, dar dupa ce va implini doi ani”, a marturisit Carmen Bruma.

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies