Iulia Albu, in toane bune? Vedetele au luat note cu plus! Vezi cine a luat WOW, dar si cine a luat BAU!

Iulia Albu, in toane bune? Vedetele au luat note cu plus! Vezi cine a luat WOW, dar si cine a luat BAU!
Iulia Albu, in toane bune? Vedetele au luat note cu plus! Vezi cine a luat WOW, dar si cine a luat BAU!

Ca in fiecare joi, Iulia Albu a venit plina de acciditate si cu temele facute pentru a comenta tinutele vedetelor.

 

In aceasta seara, trofeul WOW a ajuns la Margareta Paslaru, in timp ce trofeul BAU a ajuns la Ramona Badescu.
Virgil Iantu- "El are in principiu aparitii foarte bine, de aceea mereu a fost punctat foarte bine. Si acum are o aparitie decenta. Totusi, ar fi bine sa porti o cravata, un papion, nu asa. As fi foarte fericita sa vad pe cineva cu ac la cravata.
Nu sunt foarte multumita, asa ca in seara asta trebuie sa se multumeasca cu un 5"
Giulia Nahmany- "Aici vorbim despre salopeta. Uite ca se poate si mai bine ca ea. Salopeta fara umeri nu este indicata sa o purtam iarna fara sa acoperim umerii. Giulia arata bine, are un corp frumos, o fata frumosa si ma doare ca ea poate mult mai mult decat aceasta salopeta.
Pentru asta primeste 6,2"
##VIDEO29386##
Ellie White- "Imi place ca a ales aceasta culoare si n-a mers pe negru. Imi place un accesoriu mare si luminos. Nu imi plac combinatiile de culori. Asta nu e o tinuta de seara, ci o tinuta de zi extrem de reusita. E o graviduta foarte frumoasa. 6,8 pentru ea."
Norocoasa acestei seri a fost Margareta Paslaru care s-a ales cu trofeul WOW.
"Aparitia ei este una extraordinar de fericita si stralucita. Imi place felul in care a combinat albastrul cu negrul si stie sa aleaga proportiile corecte. Doamna Margareta Paslaru va primi de la Iulia Albu un trofeu WOW"
##VIDEO29387##
Anca Turcasiu- "Poarta o tinuta de secretara dusa la club. Arata ca scapa de la un serviciu de 10 ore.
Are ciorapi, are blanita. Merita un minus infinit. E cea mai proasta tinuta din aceasta seara. La el nu inteleg de unde si-a ales aceasta cravata, zici ca e esarfa"
Daniela Nane- "Eu cred ca palaria ei este facuta sa tina sufletul nutriilor care au murit pentru aceasta blana. Zici ca are un capac pe cap. Tinuta de sub blana e cu totul altceva, dar e nasol.
Poate lua un 3 sau 4, dar cu blana aia ajunge la nota 0"
Trofeul BAU a ajuns in aceasta seara in mainile Ramonei Badescu- "Sa imi spuna si mie cum se poate ca o femeie frumoasa cum este Ramona Badescu poate purta aceasta rochie. Asta se purta in 2000, acum suntem in 2015. In rest, nu imi displace, nu ma deranjeaza ca i se vede burtica.
Uite, o problema este ca nu are o pedichiura perfecta. Pentru ca ea are o rochie de Miss, dar nu mai e Miss, va primi trofeul BAU"
##VIDEO29388##

In aceasta seara, trofeul WOW a ajuns la Margareta Paslaru, in timp ce trofeul BAU a ajuns la Ramona Badescu.

Virgil Iantu- "El are in principiu aparitii foarte bine, de aceea mereu a fost punctat foarte bine.

Si acum are o aparitie decenta. Totusi, ar fi bine sa porti o cravata, un papion, nu asa. As fi foarte fericita sa vad pe cineva cu ac la cravata. Nu sunt foarte multumita, asa ca in seara asta trebuie sa se multumeasca cu un 5"

Giulia Nahmany- "Aici vorbim despre salopeta. Uite ca se poate si mai bine ca ea. Salopeta fara umeri nu este indicata sa o purtam iarna fara sa acoperim umerii. Giulia arata bine, are un corp frumos, o fata frumosa si ma doare ca ea poate mult mai mult decat aceasta salopeta. Pentru asta primeste 6,2"

##VIDEO29386##

Ellie White- "Imi place ca a ales aceasta culoare si n-a mers pe negru. Imi place un accesoriu mare si luminos. Nu imi plac combinatiile de culori. Asta nu e o tinuta de seara, ci o tinuta de zi extrem de reusita. E o graviduta foarte frumoasa. 6,8 pentru ea."

Norocoasa acestei seri a fost Margareta Paslaru care s-a ales cu trofeul WOW. "Aparitia ei este una extraordinar de fericita si stralucita. Imi place felul in care a combinat albastrul cu negrul si stie sa aleaga proportiile corecte. Doamna Margareta Paslaru va primi de la Iulia Albu un trofeu WOW"

##VIDEO29387##

Anca Turcasiu- "Poarta o tinuta de secretara dusa la club. Arata ca scapa de la un serviciu de 10 ore. Are ciorapi, are blanita. Merita un minus infinit. E cea mai proasta tinuta din aceasta seara. La el nu inteleg de unde si-a ales aceasta cravata, zici ca e esarfa"

Daniela Nane- "Eu cred ca palaria ei este facuta sa tina sufletul nutriilor care au murit pentru aceasta blana. Zici ca are un capac pe cap. Tinuta de sub blana e cu totul altceva, dar e nasol. Poate lua un 3 sau 4, dar cu blana aia ajunge la nota 0"

Trofeul BAU a ajuns in aceasta seara in mainile Ramonei Badescu- "Sa imi spuna si mie cum se poate ca o femeie frumoasa cum este Ramona Badescu poate purta aceasta rochie. Asta se purta in 2000, acum suntem in 2015. In rest, nu imi displace, nu ma deranjeaza ca i se vede burtica. Uite, o problema este ca nu are o pedichiura perfecta. Pentru ca ea are o rochie de Miss, dar nu mai e Miss, va primi trofeul BAU"

##VIDEO29388##

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies