Uite cum are grija Dana Savuica de sanatatea sa si a fiicei sale!

Uite cum are grija Dana Savuica de sanatatea sa si a fiicei sale!
Uite cum are grija Dana Savuica de sanatatea sa si a fiicei sale!

Dana Savuica este un model pentru toate femeile si o mama buna pentru fiica sa, Julie.

 

De aceea, cu ocazia zilei de 8 martie, vedeta si-a facut cadou o mamografie iar fiicei sale, o ecografie. Cele doua au fost la o clinica privata din Bucuresti, unde au aflat ca nu au probleme medicale.
"Eu am dorit sa-i fac un cadou mai special fiicei mele Julie. Sanatatea este cel mai pretios cadou. Intrucat acum Julie este femeie, trebuie sa invete sa aiba grija de sanatatea ei.
Pentru ca daca o femeie este sanatoasa atunci este frumoasa, implinita, radiaza de fericire. Am facut o programare, ea la ecografie, eu la mamografie. Am inceput sa fac mamografie atunci cand am implinit varsta de 40 de ani. De fapt, este obligatoriu, nu trebuie neglijat acest aspect. Mai ales ca in ziua de azi, aflu la tot pasul de cazuri de femei tinere care au probleme si care nu au stiut ca un singur control putea sa le salveze viata.
Nu pot uita faptul ca am avut prietene apropiate care au avut astfel de necazuri...
Ne-am petrecut dupa amiaza aceasta la Donna Medical Center, Centru de Excelenta in Diagnosticarea Afectiunilor mamare si ginecologice. Am ajuns printr-o recomandare la doamna doctor Claudia Teodorescu intrucat multe amice de-ale mele au spus ca este unul dintre cei mai buni specialisti.
De fiecare data cand soseste momentul sa imi fac control, ma apuca usor teama.
Dar doamna doctor m-a linistit. A fost calma, zambareata si mi-a spus ca, atat timp cat imi fac controlul periodic, orice problema va fi depistata la timp. Slava Domnului, suntem sanatoase!
Vorbind despre aceste controale, i-am spus ca sunt destul de costisitoare si ma intreb cate femei isi permit luxul sa si le faca. Asa am aflat ca doamna doctor a initiat o campanie in clinica ei in care ofera gratuitate femeilor cu un venit mai scazut de 1000 lei/luna.
Va dau si voua info aici. Si va sfatuiesc sa mergeti la control. Nu este dureros, doar un usor disconfort cand stai nemiscata la "poza"smile emoticon
Dar este atat de necesar si sincer, de nepretuit!
Campania Mamografia Salveaza Vieti: www.mamografiasalveazavieti.ro (60 de femei au beneficiat pana acum de serviciile gratuite)", a scris Dana Savuica pe pagina sa de Facebook.

De aceea, cu ocazia zilei de 8 martie, vedeta si-a facut cadou o mamografie iar fiicei sale, o ecografie.

Cele doua au fost la o clinica privata din Bucuresti, unde au aflat ca nu au probleme medicale.

" Eu am dorit sa-i fac un cadou mai special fiicei mele Julie. Sanatatea este cel mai pretios cadou. Intrucat acum Julie este femeie, trebuie sa invete sa aiba grija de sanatatea ei. Pentru ca daca o femeie este sanatoasa atunci este frumoasa, implinita, radiaza de fericire. Am facut o programare, ea la ecografie, eu la mamografie.

Am inceput sa fac mamografie atunci cand am implinit varsta de 40 de ani. De fapt, este obligatoriu, nu trebuie neglijat acest aspect. Mai ales ca in ziua de azi, aflu la tot pasul de cazuri de femei tinere care au probleme si care nu au stiut ca un singur control putea sa le salveze viata. Nu pot uita faptul ca am avut prietene apropiate care au avut astfel de necazuri...

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro



Ne-am petrecut dupa amiaza aceasta la Donna Medical Center, Centru de Excelenta in Diagnosticarea Afectiunilor mamare si ginecologice. Am ajuns printr-o recomandare la doamna doctor Claudia Teodorescu intrucat multe amice de-ale mele au spus ca este unul dintre cei mai buni specialisti.



De fiecare data cand soseste momentul sa imi fac control, ma apuca usor teama. Dar doamna doctor m-a linistit. A fost calma, zambareata si mi-a spus ca, atat timp cat imi fac controlul periodic, orice problema va fi depistata la timp. Slava Domnului, suntem sanatoase!Vorbind despre aceste controale, i-am spus ca sunt destul de costisitoare si ma intreb cate femei isi permit luxul sa si le faca. Asa am aflat ca doamna doctor a initiat o campanie in clinica ei in care ofera gratuitate femeilor cu un venit mai scazut de 1000 lei/luna.Va dau si voua info aici. Si va sfatuiesc sa mergeti la control. Nu este dureros, doar un usor disconfort cand stai nemiscata la "poza"smile emoticon

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro



Dar este atat de necesar si sincer, de nepretuit! Campania Mamografia Salveaza Vieti: www.mamografiasalveazavieti.ro (60 de femei au beneficiat pana acum de serviciile gratuite)", a scris Dana Savuica pe pagina sa de Facebook.

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies