Cele mai schimbatoare zodii: cine sunt nativii plini de toane

Cele mai schimbatoare zodii: cine sunt nativii plini de toane
Cele mai schimbatoare zodii: cine sunt nativii plini de toane

Cele mai schimbatoare zodii. Pozitia astrelor are o influenta considerabila asupra personalitatii nativilor, iar pe unii dintre acestia ii poate transforma in adevarati cameleoni cand vine vorba de dispozitie.

Racul, cel mai instabil semn
Nativii acestei zodii sunt, probabil, cei mai schimbatori din tot zodiacul. Visatori, plini de toane si adeptii sesiunilor lungi de introspectie, cei aflati sub semnul Racului isi exprima cu greutate sentimentele si prefera s-o ia la goana in loc sa vorbeasca deschis despre probleme. in schimb, sunt lapte si miere o perioada, pana cand te lovesc cu viclenie in moalele capului. Dupa care se vor purta, probabil, ca si cum nimic nu s-a intamplat, conform xojane.com.



Scorpionul te zapaceste
Scorpionii sunt foarte carismatici, iar cand se indragostesc sunt in stare de orice pentru persoana iubita. Par foarte loiali si nu iti va lua foarte mult sa te indragostesti de personalitatea lor efervescenta, insa cand te vei astepta mai putin, te vor „intepa”, iar tu nici nu vei sti ce-i cu tine.

Pestii, azi soare, maine furtuna
Nativii Pesti, la fel ca nativii Rac, sunt visatori si schimbatori ca vremea.
Traiesc in lumea lor, pe care si-o construiesc uneori cu ajutorul alcoolului, fiind predispusi la dependente si masochism psihologic. Astazi sunt numai zambet, iar maine o sa-i vezi plangandu-si de mila.

Gemenii simt nevoia de schimbari
Gemenii fug adesea de responsabilitati si iubesc jocurile mintii. Personalitatea acestor nativi este plina de urcusuri si coborasuri, simtind nevoia constanta de schimbari. Astazi sunt sarmanti si plini de gratie, iar maine pot deveni cruzi si nemilosi.


Afla mai multe aici!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies