Horoscopul banilor: vezi daca o sa castigi la loto in 2015

Horoscopul banilor: vezi daca o sa castigi la loto in 2015
Horoscopul banilor: vezi daca o sa castigi la loto in 2015

In ultima vreme nu ai stat tocmai bine cu banii si, de aceea, iti doresti ca anul acesta situatia ta financiara sa se imbunatateasca.

. Afla ce ti-au pregatit astrele pentru 2015 si care sunt sansele sa castigi la loto in aceasta perioada. Citeste horoscopul banilor oferit de yve.ro si vezi care iti este norocul!

BERBEC

Nativii din aceasta zodie sunt foarte norocosi si, de aceea, nu strica sa iti incerci norocul, fiindca exista sanse foarte mari sa castigi. Mai mult, in a doua jumatate a anului probabilitatea sa castigi creste considerabil.

Taur

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Desi nu esti adepta jocului la loto, te sfatuiesc ca, din cand in cand, sa iti incerci norocul, insa cu sume mici, fiindca nu poti sti niciodata ce iti rezerva astrele.

Gemeni

Se pare ca, desi ai noroc, nu stii sa folosesti castigurile in avantajul tau.

De aceea, este foarte important ca, atunci cand te decizi sa joci la loto, sa iti faci si un plan, astfel incat, daca vei castiga, sa nu irosesti banii.

Rac

N numai ca nu te simti atrasa de aceasta lume, dar nici norocul nu pare sa fie de partea ta. Asa ca, daca iti place totusi sa joci la loto, incearca sa o faci ocazional, in zilele tale norocoase.

Citeste tot articolul pe YVE.ro



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Care este secretul folosit de mamaia Lenuța pentru dulceața de gutui? "Am cules gutuile din copac, că acum e toamnă, s-au copt!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies