Cum se intretine Andreea Marin: "Am descoperit pilates la aproape 40 de ani"

Cum se intretine Andreea Marin:
Cum se intretine Andreea Marin: "Am descoperit pilates la aproape 40 de ani"

Andreea Marin le-a dezvaluit fanilor cum se mentine tanara si ce face ca sa arate bine.

 

Andreea a postat pe contul ei de Facebook o fotografie in care le arata admiratorilor cum face pilates.
"Antrenamentele de pilates pe care le-am descoperit la aproape 40 de ani mi-au aratat cat de mult greseam atunci cand faceam anumite miscari in trecut, fie in incalzirile de pe terenul de handbal, fie la orele de fitness sau pur si simplu in viata de zi cu zi.
O miscare facuta in graba crezand ca rapiditatea e cheia succesului, corpul care nu respecta pozitia menita a face face miscarea pana la capat si eficienta, respiratia incompleta sau incorecta in raport cu miscarea, toate acestea sunt piedici pentru a obtine rezultatele asteptate. Multumesc antrenoarelor de la www.attitudepilates.ro pentru grija lor. Am inceput ziua cu sucul meu energizant si hranitor ce contine ananas, fructe de padure, portocala, ghimbir si psyllium.
Stiind ingredientele, il puteti face singuri la voi acasa, inlocuind eventual un fruct cu un altul potrivit in combinatie si pe placul vostru, iar daca nu aveti timp si pricepere puteti alege sucuri minunate si papa pun raw vegan de aici, comanda se poate face in Bucuresti, vine dimineata la voi acasa sau la birou", a scris Andreea Marin.

Andreea a postat pe contul ei de Facebook o fotografie in care le arata admiratorilor cum face pilates.  



"Antrenamentele de pilates pe care le-am descoperit la aproape 40 de ani mi-au aratat cat de mult greseam atunci cand faceam anumite miscari in trecut, fie in incalzirile de pe terenul de handbal, fie la orele de fitness sau pur si simplu in viata de zi cu zi. O miscare facuta in graba crezand ca rapiditatea e cheia succesului, corpul care nu respecta pozitia menita a face face miscarea pana la capat si eficienta, respiratia incompleta sau incorecta in raport cu miscarea, toate acestea sunt piedici pentru a obtine rezultatele asteptate.
Multumesc antrenoarelor de la www.attitudepilates.ro pentru grija lor. Am inceput ziua cu sucul meu energizant si hranitor ce contine ananas, fructe de padure, portocala, ghimbir si psyllium. Stiind ingredientele, il puteti face singuri la voi acasa, inlocuind eventual un fruct cu un altul potrivit in combinatie si pe placul vostru, iar daca nu aveti timp si pricepere puteti alege sucuri minunate si papa pun raw vegan de aici, comanda se poate face in Bucuresti, vine dimineata la voi acasa sau la birou"
, a scris Andreea Marin.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies