Antibiotic natural urat mirositor. Previne bolile arteriale si reintinereste ficatul!

Antibiotic natural urat mirositor. Previne bolile arteriale si reintinereste ficatul!
Antibiotic natural urat mirositor. Previne bolile arteriale si reintinereste ficatul!

Cultivat inca din Egiptul antic, folosit de romani pentru prevenirea bolilor contagioase si intrat in bucataria autohtona ca un condiment, aceasta planta este incredibil de sanatoasa.

Usturoiul este folosit in aproape orice preparat culinar, fiind de nelipsit in bucatarie. Cei mai in varsta obisnuiesc sa manance cate un catel de usturoi zilnic, pentru ca "e bun la sanatate". Au dreptate, insa cat de bun este?

Cel mai puternic antibiotic- Sub forma de aliment pur, usturoiul este cel mai puternic antibiotic din lume. Germenii de raceala, gripa au viroza nu au sanse de supravieturire in prezenta sucului sau.

In acelasi timp, combate infectiile si degajeaza bronhiile, sinusurile si plamanii.

Eficient impotriva streptococilor- Usturoiul este bogat in germaniu si seleniu organic, contine "ajeola", o subtanta ce dilueaza sangele, prevenind astfel formarea cheagurilor si are peste o suta de compusi ai sulfului. S-a descoperit ca usturoiul distruge streptococii care cauzeaza scarlatina, difteria si inflamarea invelisului inimii.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Previne bolile arteriale- Consumul radacinii acestei plante are o puternica actiune in limitarea

efectelor coagularii sangelui cu un continut mare de colesterol.

Scade tensiunea arteriala crescuta- Se vehiculeaza ca usturoiul a fost gasit de sute de medici ca fiind remediul ideal pentru scaderea hipertensiunii, insa nimeni nu stie exact de ce. Unii doctori cred ca ar dilata arterele, scazand astfel presiunea, altii se bazeaza pe puterea usturoiului de a inlatura diferite infectii, si, prin urmare, de a reduce tensiunea scazuta.

Reintinereste ficatul- Usturoiul are capacitatea de a detoxifia prin eliminarea bacteriilor putrefactive din intestine, ajutand in acest mod ficatul sa se odihneasca. Este cunoscut si ca un stimulent puternic al sucurilor gastrice si ajuta la stimularea si intensificarea fluxului sangvin din ficat.

Adjuvant in diabet- Desi nu vindeca diabetul, s-a descoperit ca usturoiul scade glicemia, putand fi astfel folosit pentru a controla diabetul.


Citeste continuarea pe: www.dcnews.ro



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies