Licoare cu 500 de beneficii. Salveaza inima, alunga cancerul, suprima Alzheimerul, reduce inflamatiile!

Licoare cu 500 de beneficii. Salveaza inima, alunga cancerul, suprima Alzheimerul, reduce inflamatiile!
Licoare cu 500 de beneficii. Salveaza inima, alunga cancerul, suprima Alzheimerul, reduce inflamatiile!

Aceasta bautura este un adevarat elixir al longevitatii. Se spune ca are nu mai putin de 500 de proprietati curative.

Turmericul este considerat a fi unul dintre cele mai pretioase si sanatoase condimente, avand o multime de beneficii asupra sanatatii. Obtinandu-se cu dificultate, turmericul devine un condiment scump, insa din pricina proprietatilor sale pentru sanatate, turmericul nu ar trebui sa lipseasca din bucataria nimanui.

Turmericul este singurul condiement considerat a aduce peste 500 de beneficii SANATAŢII si este de asemenea considerat a fi cel puternic antioxidant natural disponibil.

Face parte din familia ginsengului, curcumina fiind substanta activa continuta de tumeric, careia i se atribuie proprietatile anticanceroase cele mai puternice din natura.

Consimentul este intrebuintat in alimentatie, in vindecare si in medicina ayurvedica, pentru a trata o serie de afectiuni, de peste 2000 de ani. Sucul de turmeric este, astfel, o bautura cu puteri miraculoase.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Reduce inflamatiile- Sucul de turmeric are proprietati antiinflamatoare, motiv pentru care este indicat ca adjuvant in artrita, dar si in

alte boli articulare.

Previne aparitia cancerului- Antioxidantii din compozitia acestei bauturi au ca rol principal distrugerea radicalilor liberi, substante care declanseaza dezvoltarea celulelor canceroase.

Trateaza aciditatea- Aciditate din stomac apare ca urmare a dereglarii pH-ului de la nivelul sistemului digestiv. Din aceasta cauza te poti confrunta cu doua dintre cele mai comune afectiuni digestive- gastrita si ulcerul. Pentru a tine la distanta aceste probleme de sanatate, consuma suc de turmeric diluat, fiindca aceasta bautura normalizeaza pH-ul din stomac.

Medicament pentru inima- Specialistii sustin ca sucul de turmeric ajuta si la reglarea nivelului colesterolului, reducand astfel riscul aparitiei bolilor cardiovasculare. Nu in ultimul rand, bautura previne depunerea de colesterol pe vasele de sange, impiedicand astfel infundarea lor.
Citeste continuarea pe: www.dcnews.ro



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Motivul pentru care Lidia Fecioru nu își face planuri și cum se desfășoară o zi din viața ei. „Pe mine nu mă lasă destinul acesta să nu am vreo lecție. Puteam să mi le fac la 25”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Anunțul transmis de organizatorii Mall-urilor bucureştene în urma avertizărilor meteorologice: "Locurile din parcare sunt disponibile GRATUIT"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Cine este favoritul săptămânii în „Casa Iubirii”? „Mă bucur că există oameni care cred și varianta mea”

A fost împușcat la ieșirea din sediul unei televiziuni


Cookies