Alimente, ierburi si alte substante naturale care omoara cancerul – mai sigure si mai eficiente decat orice medicament

Alimente, ierburi si alte substante naturale care omoara cancerul – mai sigure si mai eficiente decat orice medicament
Alimente, ierburi si alte substante naturale care omoara cancerul – mai sigure si mai eficiente decat orice medicament

O alimentatie bazata in principal pe legume crude si proaspete este cea mai buna masura de preventie si chiar o potentiala metoda de vindecare pentru cancer, in functie de cat de mult a progresat boala si cat de usor asimileaza si digera corpul hrana.

Exista multe dovezi stiintifice care arata ca fructele de padure, strugurii, broccoli, verdeturile, vlastarii, fructele de avocado, ardeii grasi rosii si galbeni, varza rosie, papadia, sfecla si multe alte alimente nu numai ca previn, dar pot chiar distruge celulele canceroase. Practic pentru fiecare produs proaspat pe care-l consumam putem gasi, daca dorim, studii si dovezi care arata ca acesta previne si combate cancerul intr-un fel sau altul.

Alimentatia moderna duce lipsa de produse proaspete.

Oamenii primitivi consumau kilograme de produse proaspete zilnic. Indiferent ca ai sau nu cancer, sau doar incerci sa-l previi, renunta cat poti de mult la alimentele rafinate si procesate si consuma mai multe produse proaspete.

Ierburi aromatice si condimente

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Usturoiul, oregano, cuisoarele, piperul cayenne, scortisoara si ghimbirul s-a dovedit prin multe studii ca au capacitatea de a combate cancerul.

Foloseste-le pentru a-ti condimenta felurile de mancare, in special salatele.

Produsele crude si proaspete se combina foarte bine cu ierburi si condimente. Cu alte cuvinte, usturoiul, oregano sunt mult mai eficiente daca sunt consumate in combinatie cu diferite legume decat ca atare. Prepara-ti salate mari si presara peste ele ierburi proaspete si condimente. Si apropo de combinatii, turmericul in combinatie cu piperul negru formeaza un duo ucigator pentru cancer.

Cei mai multi au auzit deja despre beneficiile uimitoare ale turmericului si proprietatile sale de combatere a cancerului.

Turmericul este binecunoscut pentru faptul ca poate depasi in eficienta multe dintre medicamentele folosite in diferite boli. Singura problema cu turmericul este ca principala componenta care ii confera toate proprietatile, curcumina, nu este usor absorbita de corp. Piperul negru contine piperina, o substanta cu puternice proprietati antioxidante. Piperul si turmericul impreuna ajuta corpul sa absoarba mai bine tumericul.

Rata de absorbtie creste de la 200% pana peste 2,000%! Nu este deloc intamplator ca doua dintre ingredientele principale din pudra de curry sunt piperul negru si turmericul. Daca stam sa ne gandim bine, si ghimbirul si scortisoara, alte doua supercondimente care combat cancerul, sunt aproape intotdeauna prezente in amestecurile de curry. Nici nu este de mirare…
Citeste continuarea pe: www.viataverdeviu.ro



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

VIDEO Ce au discutat Gagea și Moldo, în grădină? Se pare că Antoni a fost subiectul lor principal: "O certa pe fata aia că nu-l cucerește, auzi și tu..."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies